EXCLUSIV/ Cristian Moisescu, INTERNAT de URGENŢĂ la TERAPIE INTENSIVĂ. Probleme la INIMĂ pentru fostul primar

EXCLUSIV/ Cristian Moisescu, INTERNAT de URGENŢĂ la TERAPIE INTENSIVĂ. Probleme la INIMĂ pentru fostul primar

Cristian Moisescu, fost primar al Aradului şi consilier local municipal, a fost internat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, fiind suspect de infarct.

După efectuarea investigaţiilor medicale a reieşit însă că fostul primar ar suferi de edem pulmonar, fapt care produce o apăsare pe inimă, au precizat pentru newsar.ro surse medicale.

Cristian Moisescu a fost internat în cursul zilei de joi în secţia Terapie Intensivă Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean Arad, unde va rămâne sub supraveghere medicală până luni.

UPDATE/ Potrivit informaţiilor noastre Cristian Moisescu va fi transferat sâmbătă la Timişoara pentru o operaţie de bypass.

Foto: youtube.com

  1. Ne rugam lui Dumnezeu pt grabnica insanatorire a d-lui Moisescu.

    Raspunde
  2. Multa sanatate d- le profesor !

    Raspunde
  3. Dumnezeu sa aibe grija de El !!!

    Raspunde
  4. D-zeu sa te ajute sa te faci bine cit mai repede !

    Raspunde
  5. Multa sanatate!

    Raspunde
  6. Omul asta a suferit foarte mult cand a fost dat afara din Consiliul Local de catre Ionel Ciupe si altii, s-au adunat multe, acum ne ramane sa speram ca se va insanatosi. Doamne Ajuta.

    Raspunde
  7. Pe profesorul Cristian Moisescu, primul Primar al Aradului dupa Revolutie, il cunosc din anii ’80, cand ne preda lectii de …engleza, unui grup, dintre care unora le placea engleza, iar unii dintre noi visau… America! Lectiile se tineau …clandestin la dansul acasa. Chiar de atunci ma poreclise „John” si a fost ca o proorocie, pentu ca pana la urma mi s-a implinit visul – America! Tatalui dansului, Vasilica Moisescu, a fost matematician si „piramidolog”, un om cu o inteligenta stralucita, care a studiat piramidele din Egipt. (Nu l-am cunoscut personal; poate ca altii stiu mai multe despre dansul). Imi pare rau ca a trebuit sa spun aceste lucruri cu aceasta ocazie neplacuta. Dansul stie ca si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, acum avand un stent si 3 by pass-uri! Viata noastra e in mana lui DUMNEZEU si asa cum m-a salvat pe mine, il poate salva si pe dansul. Am vorbit cu o femeie de vreo 75 de ani, careia i-au pus 5 by pass-uri, in urma cu 15 ani, lucreza si zice ca recomanda oricui are nevoie sa faca o astfel de operatie. Presedintele Bill Clinton zice ca are 4 by pass-uri (zicea ca a mancat mult pe la Fast Food, Mc Donald’s, etc.). Am scris cam multe, dar dansul merita. DUMNEZEU sa va dea sanatate, domn Profesor! Si ca sa vedeti ca aici in America mi-am slefuit un pic engleza pe care mi-ati predat-o, va zic ceva si-n engleza!
    Get well soon! God bless you & your family! See you soon in Arad city! Yours, John.

    Raspunde
  8. Multa sanatate acestui domn care a avut o singura greseala in viata: a pedalat impreuna cu numitul Gh. Falca. Din pacate ne-a fost fatala!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.