EXCLUSIV/ Încă un candidat la Primăria Municipiului Arad! Despre CINE este vorba

EXCLUSIV/ Încă un candidat la Primăria Municipiului Arad! Despre CINE este vorba

Încă o persoană se alătură celor înscrişi până acum în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Arad la alegerile locale din luna iunie.

Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre o candidatură din postura de independent a consilierului local Lia Ardelean, fost deputat, care se află în plin proces de strângere de semnături.

De remarcat, că Lia Ardelean a candidat la funcţia de primar şi în 2012, din partea USL, fiind votată atunci de aproape 30 la sută dintre arădenii care s-au prezentat la urne.

Ea a fost deputat în mandatul 2004 – 2008, ales pe listele PSD+PC, când a avut o activitate parlamentară bogată, 15 dintre propunerile sale legislative devenind legi.

Lia Ardelean

  1. Am pus-o si pe baba penibila sa candideze sa iau peste 50% si fiecare din astia sa aiba sub 5%! Numai asa pot sa ii umilesc! – semnat Ghita

    Raspunde
  2. cum simte Falcone un pic de pericol cum inventeaza cate un candidat

    Raspunde
  3. Deci mi.e sila!!!! Cum te.ai trezit tu asa dintr.o data sa candidezi fa femeie? Te pomenesti ca in 2-3 zile o sa scoti si semnaturile de sustinere…din teancul lui Falca! Ieftin gest, ieftin te vinzi! Frumos…asta meritam noi,aradenii!

    Raspunde
  4. Hai Gogule că poti mai mult !

    Raspunde
  5. Sa ne spunem parerea fiecare , cat credeti ca a primit cotoroaia asta de la Falca ca sa isi depuna candidatura ?

    Raspunde
  6. Da cine spume de Gai da ceva pentru babatia asta scofalcita , ca e mai imbotita la mecla decat un vraci amerindian de 99 de ani .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.