FOTO/ S-a pozat TOPLESS în timpul serviciului și a postat imaginea pe Facebook. Care a fost REACȚIA SUPERIORILOR din poliție!

FOTO/ S-a pozat TOPLESS în timpul serviciului și a postat imaginea pe Facebook. Care a fost REACȚIA SUPERIORILOR din poliție!

Polițistele în uniformă au trezit dintotdeauna fanteziile bărbaților. Simpla asociere între două elemente diametral opuse (corpul feminin și uniforma care simbolizează ordine) le dau fiori domnilor.

Iar dacă femeia-polițist se mai și pozează topless și nu oriunde, ci în mașina de patrulă, cu tot cu arma din dotare, după care postează fotografia pe Facebook, e durere!

Nidia Garcia, o poliţistă din Mexic și-a făcut o astfel de fotografie și a postat-o, apoi, pe contul personal de Facebook.

Femeia era în timpul serviciului şi patrula pe străzile împovărate de crime din oraşul mexican Escobedo. Cum nu se întâmpla nimic în ziua respectivă de lucru, femeia s-a decis să facă ea ceva ieșit din comun. Și a reușit! S-a urcat în mașina de patrulă, și-a dat partea de sus a uniformei jos de pe ea și a pozat în sânii goi, cu arma din dotare la vedere.

Imaginea a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare, iar vestea a ajuns până la şefii femeii. Cum gestul său nu putea rămâne fără repercusiuni Nidia a fost suspendată şi obligată să îşi ceară scuze public pentru gestul făcut.

În ziua în care Nidia şi-a făcut pozele topless, trei oameni au fost ucişi pe străzile din oraşul condus de cartelurile de droguri, însă, femeia era prea preocupată de selfie-uri, încât să intervină pentru a evita astfel de evenimente.

topless

Sursa: dailymail.co.uk

  1. Când citesc acest articol, fanteziile încep să curgă…
    Ăia trei cred că au murit din cauza pozelor postate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.