EXCLUSIV/ Ludovic Orban RISIPEȘTE VRAJA: Candidații liberali la Primăria și Consiliul Județean Arad vor fi STABILIȚI de Biroul Politic Național al PNL

EXCLUSIV/ Ludovic Orban RISIPEȘTE VRAJA: Candidații liberali la Primăria și Consiliul Județean Arad vor fi STABILIȚI de Biroul Politic Național al PNL

Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat în exclusivitate pentru NewsAr.ro că, inclusiv la Arad, candidații liberali la funcțiile de primar al municipiului și președinte al Consiliului Județean vor fi stabiliți de Biroul Politic Național al partidului. Candidatul la Primăria Municipiului Arad va fi stabilit „în cea mai mare măsură” în urma unui sondaj de opinie, a spus Orban.

Potrivit preşedintelui PNL, candidații desemnați la primăriile de municipii vor fi cei care se vor clasa cel mai bine în sondaje și vor avea cea mai mare notorietate, cotă de încredere, intenție de vot, potențial de creștere și se vor apropia cel mai mult de profilul dorit de alegători.

„Conform statutului partidului, decizia de desemnare a candidatului la funcția de primar în capitala reședință de județ și la președinția consiliului județean trebuie luată în ultimă instanță de Biroul Politic Național. Prealabil oricărei decizii, se face sondaj de opinie în toate capitalele reședință de județ, în care testăm potențialii candidați – și desemnarea candidatului va fi făcută, în cea mai mare măsură, în funcție de datele din acest sondaj, pentru că obiectivul nostru e să câștigăm, desemnând candidatul care este cel mai bine plasat și care are cea mai mare șansă să câștige. Adică, acel candidat care are cea mai mare notorietate, cotă de încredere, intenție de vot, potențial de creștere și corespondență cu profilul de primar care este dorit de alegătorii din municipiul reședință de județ respectiv”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a menționat că „sondajele vor fi făcute de conducerea centrală, cu case de sondare cu care noi lucrăm. Avem trei case de sondare cu care lucrăm de mult timp, care întotdeauna ne-au dat rezultate corecte”.

În final, Ludovic Orban a subliniat: „Decizia finală privitor la orice candidat la primăria municipiului reședință de județ sau la președinția consiliului județean este luată în Biroul Politic Național”.

  1. asa este si normal nu sa puna falca pe cine vrea el

    Raspunde
  2. Buna idee ,cei care au facut ceva pt.Arad sa fie alesi !

    Raspunde
  3. […] Judeţean Arad, inclusiv la funcţia de primar al municipiului Arad, luând la bani mărunţi declaraţiile lui Ludovic Orban legate de stabilirea acestuia din […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.