SONDAJ/ Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Sebiş. Cine sunt posibilii CANDIDAŢI şi ce ŞANSE au

SONDAJ/ Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Sebiş. Cine sunt posibilii CANDIDAŢI şi ce ŞANSE au

Fără îndoială, alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Sebiş, condus în ultima perioadă de un edil-şef interimar, vor fi printre cele mai interesante din judeţ.

Caracterizată de numeroase frământări, administraţia oraşului se poate aşeza pe un făgaş normal în urma alegerilor din vara acestui an.

Printre cei care-şi doresc sau cărora li s-a propus sau li se va propune, după caz, să candideze la funcţia de primar se numără persoane cu destule voturi în spate, dar şi oameni care-şi testează pentru prima dată priza personală la electorat.

NewsAr.ro vă propune câteva nume dintre care, suntem siguri, cel puţin trei – patru se vor regăsi şi în cursa pentru funcţia de primar la alegerile locale din acest an.

Aşadar, start vot!

Rezultate

Sondajul se va încheia luni, 20 ianuarie 2020, la ora 7. 
  1. Sper sa se trezească sebisenii odată și odată sa mai scape de clanul Feieș sa încerce măcar sa vadă oare nu exista și un primar care chiar sa facă pt oameni nu doar pt lingăi , pupincuristi , afaceri personale etc ?

    Raspunde
  2. sa scape de clanul Feies si sa se pricopseasca cu clanul Titiriga. din lac in put dar la Sebis e posibil orice

    Raspunde
    • Ha ha , ești prost rău . Pai Mah dobitocule, cine a zis ca tre sa vin Titiriga . Dacă tu pupi in cur clanul Feieș , treaba ta , dar ar fi bine sa te gândești ca dacă nu schimbam ceva , nu mai ieșim din stadiul de sat . Sau poate îl venerezi pe Pîrvu ca și așa e pe val , dar probabil o fi primul tantalau săltat de DNA , asta e primul
      Prost din primărie ca a sărit cu mașina scumpă …. in scurt timp de la afacerile firmei lui …. votați clanul
      Feieș
      Sa iasă banii , pt ei …..

      Raspunde
  3. Multi cretini la sebis. Sa nu-l schimbam pe feies ca poate aia care vin nu-s mai buni. Gandire comunista. Daca asa ar gandi lumea peste tot nu am mai face nimeni nimic de frica schimbarii.

    Raspunde
  4. Deschizi o fereastra noua incognito si votezi de cate ori vrei tu. Cine-i serios face sondaj adevărat.

    Raspunde
  5. Inca putin si depasim numarul total al locuitorilor orașului Sebis. Mulțumesc Diaspora din nou!

    Raspunde
  6. Raducule….oprestete, bronzatii de la gema nu au drept de vot! Ho…mah gata… Am inteles ca „tatato” ii „bazat” virtual!

    Raspunde
  7. Domnilor…felicitari! Sunteti deja eligibili pentru Senat. De de dracu’ mai pierdeti timpul cu noi?

    Raspunde
  8. Acum voteaza tot judetul ???

    Raspunde
  9. Drept de vot zilnic, lăsat sa se vadă ca fiecare candidat cum poate sa își mobilizeze electoratul ….asta e explicația .

    Raspunde
  10. Premiul de popularitate …..Demetrescuuuuu!!!!!!

    Raspunde
  11. Denisa , Mobilizează-ti amicile și ajută-l pe de Cristinelul nostru cu niște voturi. Dacă aș fi eu iubita lui , l-aș sprijini la nevoie, ori pentru tine este bun doar ca să te plimbe prin stațiuni și pe la chefuri. Hai, lasă chiulul și treci la vot. !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.