EXCLUSIV/ Nicolae Ioţcu: „În mod categoric, voi candida şi în 2016 la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad”

EXCLUSIV/ Nicolae Ioţcu: „În mod categoric, voi candida şi în 2016 la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad”

După ce site-ul nostru a furnizat informaţia că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, ar putea fi, anul viitor, unul dintre pretendenţii la şefia Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, preşedintele în exerciţiu al forului administrativ judeţean, ne-a contactat şi a afirmat că va candida „categoric” şi în 2016 la funcţia pe care o ocupă acum.

„Am văzut ce aţi scris şi vreau să vă spun că, în ceea ce mă priveşte, în mod categoric, voi candida şi în 2016 la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad”, a spus Nicolae Ioţcu.

Acesta a evitat să spună dacă va candida din partea partidului pe care-l reprezintă acum (PNL, via PDL) sau dacă va candida independent ori susţinut de alte forţe politice. Cert este că el a fost marginalizat în PDL imediat după ce a pierdut bătălia pentru şefia filialei în favoarea lui Gheorghe Falcă, ulterior edilul şef al Aradului dorind să-l scoată definit din schemă pe Ioţcu.

Totuşi, între timp, pentru a linişti apele în partid, se aude că Gheorghe Falcă ar fi dispus să-i „cedeze” lui Nicolae Ioţcu în post de parlamentar din 2016.

Rămânând pe tărâmul informaţiilor de culise, să mai spunem că în noul PNL circulă informaţia că Nicolae Ioţcu va avea un partener cu care va candida, în tandem, la alegerile locale din 2016, el la preşedinţia Consiliului Judeţean iar partenerul său (despre care vom vorbi la momentul oportun) la Primăria Municipiului Arad!

  1. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO

    Raspunde
  2. felicitari! o decizie excelenta !! bafta!

    Raspunde
  3. un om fara caracter, calca pe cadavre doar sa isi atinga scopul. Feritiva de el , daca pierde o sa se razbune pe cei din jur ….. Eu NU IL VOTEZ indiferent de la ce partid candideaza.

    Raspunde
  4. Nu stiu daca s-a modificat legea pentru alegerile locale, dar ma intreb: se va putea candida si din puscarie? Si, nu, intrebarea nu are nici o legatura cu candatura categorica a domnului Iotcu din 2016, plus cele DOAR sigure din 2020, 2024, 2028 si 2032. Pentru ca, se stie, el este curat ca lacrima…

    Raspunde
  5. Daca nu vine dna-ul pana atunci marmota mica ! :)))

    Raspunde
  6. Indiferent cat face cineva pt Arad nu e bine pt unele jeguri. Doar mergeti la spitalul judetean si se vede schimbarea in bine. Dar comentatori rautaciosi tot timpul vor fi

    Raspunde
  7. sa-ti dea al de sus un sejur de vre-o luna la spitalul judetean , si apoi sa-ti dai parerea , cat de bine e acolo fraiere

    Raspunde
    • Nu trebuie sa fii rau trebuie sa fii realist.Cum arata spitalul jud.cu 4-5 ani in urma?Sa fim oameni,ai vazut salile de operatii si terapiaEu chiar mi-as dori sa le vezi si atunci vei vedea ce a facut omul asta pentru sanatatea din ARAD.

      Raspunde
  8. Corbii isi vor scoate ochii!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.