EXCLUSIV/ Nicolae Ioţcu, preşedintele CJA, despre Falcă, Pistru şi Cionca: „Vor să mă ANIHILEZE!”

EXCLUSIV/ Nicolae Ioţcu, preşedintele CJA, despre Falcă, Pistru şi Cionca: „Vor să mă ANIHILEZE!”

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a reacţionat ca urmare a zvonurilor privind posibila sa excludere din PNL, prezentate şi de newsar.ro, şi a afirmat că este de notorietate că se doreşte „anihilarea” sa.

Nicolae Ioţcu a precizat că se ştie în cadrul partidului că Gheorghe Falcă, Eusebiu Pistru şi Iustin Cionca nu-l agreează.

„Nu mă surprinde cerinţa lor. Este de notorietate în interiorul partidului că Falcă, Pistru şi Cionca vor să mă anihileze. Eu, în schimb, mă rog pentru sănătatea şi viitorul lor politic”, a declarat Nicolae Ioţcu.

De remarcat, că într-o declaraţie dată pentru newsar.ro, prim-vicepreşedintele PNL Arad Iustin Cionca a precizat, ieri, că nu a avut loc nici o întâlnire în care să se discute despre excluderea lui Nicolae Ioţcu din partid.

Între Nicolae Ioţcu şi susţinătorii săi, pe de o parte, şi Gheorghe Falcă şi echipa sa, pe de altă parte, s-a produs o ruptură în momentul alegerilor interne din PDL, în care cei doi au concurat pentru preşedinţia partidului. A câştigat Gheorghe Falcă cu aportul hotărâtor al lui Pistru (Geanina şi Eusebiu) şi Iustin Cionca, care au „întors” multe voturi în favoarea sa.

  1. felicitari newsar ati reusit sa-i starniti iar. e un scop al vostru asta ca nu inteleg? era prea liniste probabil

    Raspunde
  2. Nici iotcu nu e usa de biserica insa falca demolatorul e tare parsiv ! Chiar si pe seculici l-a mazilit …

    Raspunde
  3. Te exclude dna-ul mai maimutoiule, cu tot cu moara daca nu ai noroc! :)))

    Raspunde
  4. Ignoranta de care a-ti dat dovada si fata de membrii din partidul din care faceti parte,se resfrange asupra dumneavoastra.Tinanad cont ca in 1992,erati un simplu muncitor la CET Arad,cred ca a-r fii cazul sa va uitati si inapoi.

    Raspunde
  5. Stati linistit d-nule Presedinte,,NU MOR CAII CAND VOR CAINII,, D-zeu nu intarzie niciodata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.