Lui Falcă i s-ar fi cerut să-l EXCLUDĂ pe Ioţcu din partid!

Lui Falcă i s-ar fi cerut să-l EXCLUDĂ pe Ioţcu din partid!

Apropierea alegerilor locale din 2016 agită lucrurile în PNL, partidul care deţine puterea la Arad. Aşa cum era de aşteptat, sunt prea puţine funcţii de oferit şi prea mulţi pretendenţi. Astfel, unii dintre aceştia încep să dea din coate şi să încerce să-i elimine încă de pe acum pe posibilii rivali, fie ei chiar şi din propriul partid.

Gura lumii vorbeşte despre o întâlnire la care au participat co-preşedintele PNL Gheorghe Falcă, deputatul Eusebiu Pistru şi prim-vicepreşedintele Iustin Cionca. Posibil şi Geanina Pistru, şefa organizaţiei municipale a fostului PDL, acum PNL. Gura lumii nu ştie sigur. Dar vorbeşte că la respectiva întâlnire, Pistru şi Cionca ar fi cerut excluderea lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, din partid, pentru a lăsa cale liberă altora spre preşedinţia forului judeţean. Confruntat cu o asemenea cerere, Gheorghe Falcă nu ar fi spus… NU!

Aşadar, ape agitate în PNL Arad, cel puţin în rândurile foştilor democrat-liberali.

De urmărit!

  1. newsar iar va tineti de prostii 🙂

    Raspunde
    • de ce sa-l excluda? omul asta a facut multe pentru ARAD,ce sa faca PISTRU la CJ? ca autostrada nu trece pe acolo!!!!Ce sa fure,ce sa vanda?Mai bine pune_o pe CHIRILOV ca sa fie fericita siameza GIANI.

      Raspunde
  2. Tinand cont de situatia actuala din acest PNL ? articolul e foarte credibil, si va spun cum, Falca ii are de partea lui pe cei amintiti mai sus , pe Tolea , pe Mosneag + o parte din primari si consilieri . De cealalta parte Iotcu ii are de partea lui pe Igas , Seculici,Dragan,Bibart si pe cealalta din primari si consilieri, la acestia insa se mai lipesc si cei din vechiul PNL [ Parpala,Cristina,Galis…etc] singurul dintre ei care e mai lipit de Falca ar fi unul numit Balciu [ spre bucuria celor din tabara Iotcu, prea putin important] deci, normal ca batalia pt. suprematie este crancena.

    Raspunde
  3. lasati-l pe Iotcu !!!!! este singurul OM care a facut ceva pt.ARAD ,faptele vorbind de la sine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.