EXCLUSIV/ Partidul Naţional Liberal DECAPITEAZĂ jumătate dintre co-preşedinţii organizaţiilor judeţene

EXCLUSIV/ Partidul Naţional Liberal DECAPITEAZĂ jumătate dintre co-preşedinţii organizaţiilor judeţene

Partidul Naţional Liberal grăbeşte procesul post-fuziune dintre PNL şi PDL.

Surse din conducerea centrală a partidului au menţionat pentru newsar.ro că deşi era prevăzut ca organizaţiile judeţene să funcţioneze cu doi co-preşedinţi până în 2017, s-a hotărât „decapitarea” unuia dintre aceştia, în funcţie de negocierile purtate în fiecare judeţ în parte.

Conducerea centrală a PNL intenţionează să impună acest lucru până la alegerile locale. Procesul este, însă, unul anevoios şi, potrivit estimărilor, până la alegerile locale se va reuşi impunerea sistemului cu un singur preşedinte doar în aproximativ o treime din numărul organizaţiilor judeţene. Deja sistemul funcţionează la PNL Vrancea şi PNL Mehedinţi.

În ceea ce priveşte provenienţa liderilor care vor conduce filialele, surse din conducerea centrală a PNL au spus că în două dintre judeţe (Arad şi Alba) viitorii preşedinţii vor proveni din vechiul PDL iar în celelalte organizaţii din vechiul PNL.

  1. Ce ,,decapitare” asta a spus si Blaga la Arad public, ce informații pe surse? Si Blaga si Gorghiu au spus asta de nenumărate ori… 🙁

    Raspunde
  2. deci daca nu/i lasa pana in 2017 e nasol ca fuyiunea de fapt nu e realizata. vor fi multi nemultumiti

    Raspunde
  3. Sursele sunt Nelutu Cristina. Si el e vizat de decizie si plange pe unde poate acum.

    Raspunde
  4. Recomand asa zisei prese aradene un tur pe la finantele locale sa vada, sau chiar sa guste, din mecanismeul de umilire imbecila a cetateanului.
    In concret ai de asteptat minim o ora la coada sa intri sa ceri o informatie in timp ce altii mai smecheri intra pe cealalta usa. Te apuca scarba cand vezi oameni in toata firea cum stau ca vacile si cand vezi niste contopisti cum vorbesc de parca iti fac un favor.
    Votati Falca!

    Raspunde
  5. ce vorbit aiurea in com filipeni judetul bacau sustineti un primar care na facut nimic in 3 mandate rusine sa va fie doama tudorita de la pdl sa traiasca cu poate sa propuna un asemenea om si sal sprijine politi rusine

    Raspunde
  6. Iti dai seama ca si Blaga va fi decapitat mai ales ca doar 2 organizatii PNL vor fi conduse de vechiul PDL. Si apoi Orban se va ocupa de primarul crestin al Aradului. Cred ca va trebui sa le donam niste Katane sa vedem care le manuieste mai bine!!

    Raspunde
  7. Ludovic Orban este un om cu carisma, un om jovial, si un adevarat liberal. L-am cunoscut personal si pot spune ca-i pacat ca a fost jignit si nu a participat la lansarea primarilor PDL-isti. Oricum, este vechi in politica, o face pas cu pas si stie sa loveasca la timpul potrivit. Il invit de pe acum pe Falca sa isi caute ceva de facut, ca imediat va veni ziua cand Orban il va face simplu membru de partid. Va doresc o zi buna, Buna Dimineata Arad!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.