Există SOLUȚII și în PANDEMIE: Patronul care vrea să transforme Aradul într-o IMENSĂ CAFENEA în AER LIBER

Există SOLUȚII și în PANDEMIE: Patronul care vrea să transforme Aradul într-o IMENSĂ CAFENEA în AER LIBER

Dan Anca, proprietarul de la „Art Cafe”, le propune autorităților locale să preia exemplul orașului Vilnius, capitala Lituaniei, care s-a transformat într-o imensă cafenea în aer liber, cu respectarea distanțării sociale, desigur, în încercarea de a ajuta populația să ducă o viață normală în această perioadă.

„Ce spuneți, conducătorii orașului Arad, încercăm, cât de curând, în sezonul acesta, în Piața Avram Iancu, în Piața Reconcilierii, în Parcul Eminescu, pe platoul din fața Primăriei?”, întreabă Dan Anca.

Potrivit lui Dan Anca, oficialii orașului Vilnius (foto) au pus la dispoziția localurilor din oraș toate piețele publice, fără nici un cost, pentru a instala mese la distanțe sigure între ele, peste 162 de cafenele și restaurante aplicând până acum la idee.

„Haideti ca vine vara!!! 👌🏻🍷🍹🍻☕️🥂”, este îndemnul lui Dan Anca pentru administrația locală.

Foto: Euronews.com

  1. Ideea in sine nu e rea, dar ganditi-va ca bem unii dupa altii din cesti si pahare spalate aproximativ…. ceea ce se intampla si pana acum (de cate ori nu ati pupat rujul tipei care a baut din ceasca cu juma de ora inainte?) dar nu era epidemie. daca s-ar respecta normele de igiena la spalatoriile cafenelelor si restaurantelor atunci ar fi ok. dar noi traim in Romanica, angajatii sunt prost platiti, isi fac treaba de mantuiala….. deci nu e posibil asa ceva.

    Raspunde
  2. La Oradea, un patron a cumparat un teren lasat in paragina ,ca apoi sa-l doneze primariei cu o singura conditie : sa fie transformat in parc ! La Arad este cineva care sa faca la fel ? Terenul ramas dupa demolarea Tricoului Rosu este perfect pt. o oaza de verdeata, intre atatea betoane .

    Raspunde
  3. Idea este buna, doar ca te afli intr-un loc gresit. Trebuia sa fi cel putin cu 100 de km mai spre vest.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.