UPDATE/ Două EXPLOZII puternice la metroul din Sankt-Petersburg. Cel puțin 10 MORȚI! Zeci de RĂNIȚI (VIDEO)

UPDATE/ Două EXPLOZII puternice la metroul din Sankt-Petersburg. Cel puțin 10 MORȚI! Zeci de RĂNIȚI  (VIDEO)

O explozie s-a produs, în urmă cu câteva minute, în metroul din Sankt-Petersburg și s-a soldat cu mai multe victime.

Life News a publicat o fotografie cu ușa unei garnituri de metrou care a fost distrusă de explozie și o altă fotografie cu persoane rănite care sunt întinse pe peron, scrie Realitatea.net.

Momentan, autoritățile ruse nu au anunțat numărul victimelor.

UPDATE/ Conform noilor informații, două deflagrații puternice au avut loc luni după-amiază la metroul din orașul rusesc Sankt-Petersburg. Una dintre explozii a avut loc la stația de metrou Teknologicheskiy Institut, alta ar fi avut loc la Sennaia Ploșciad.

În urma explozilor, cel puțin 10 oameni și-au pierdut viața și alți 50 sunt răniți. Vladimir Putin, președintele Rusiei, afirmă că ia în calcul și un atentat.

Incidentele au loc în ziua în care președintele Vladimir Putin ar fi urmat să ajungă în oraș, pentru o întâlnire cu liderul belarus Aleksandr Lukașenko.

Sursa: Realitatea.net

  1. stimati redactori, dar actul de a pune rahat- a se citii materii fecale pe usa unei profesoare nu este acelasi lucru?adica un act terorist?pentru Dumnezeu, daca v-ar turna cineva, adica vreun nebun cu galeata in cap pe strazi nu ati considera ca e un act terorist?sau daca ar detona toalete publice????oameni, fiti cetateni responsabili si depistati fecalagiul ce si-a permis sa faca asa ceva

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.