Înotătorii masters ai CSM Arad, medaliați în Ungaria

Înotătorii masters ai CSM Arad, medaliați în Ungaria

„Memorialul Gaspar Ervin“, concurs  dedicat înotătorilor masters a avut loc, recent, la Bekescsaba, în Ungaria, unde au participat și sportivii CSM-ului.

Sportivii arădeni au concurat pentru prima dată sub culorile Clubului Sportiv Municipal, ca şi grup de înot masters. Datorită acestui fapt, există o afiliere oficială la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Echipa CSM Arad a avut rezultate meritorii, toți componenții ei reușind să obțină medalii. Astfel, Martin Liptak a obținut medalia de aur la proba de 200 metri bras, Csaba Nagy s-a ales cu bronzul la 50 metri fluture, Cristian Mladin a obținut medalia de argint la 50 metri future şi la 100 metri spate, Norbert Rusu – medalie de bronz la 200 metri bras iar Cristian Pintican – medalie de argint la probele de 50 metri fluture, 100 metri spate, 50 metri libe, 100 metri liber și aur la 50 metri spate.

De asemenea, echipa CSM Arad – în componenţa Csaba Nagy, Norbert Rusu, Mladin Cristian şi Pintican Cristian – a obţinut locul 4 la proba de ştafetă 4X50 m liber.

Cei mai mulți dintre componenții echipei de înot masters a CSM Arad se pregătesc pentru Campionatele Mondiale de la Budapesta, din luna august, urmând a participa la concursuri pregătitoare în țară și străinătate.

Sursa: CsmArad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.