Expoziție de flori în Piața „Avram Iancu“

Expoziție de flori în Piața „Avram Iancu“

Zeci de mii de fire de flori, plante perene, plante decorative și arbuști vor alcătui un spectacol vizual în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, timp de trei zile, va avea loc evenimentul „FlorAr“.

În perioada 17 – 19 mai, artiști floriști din Arad, ajutați de pasiune, creativitate, talent, vor expune, după câteva zeci de ore de muncă, aranjamente florale și figurine din flori dintre cele mai diverse (instrumente muzicale, fluturi, prințesa florilor, mașina cu flori) care vor colora și vor înmiresma piața din spatele teatrului arădean, astfel încât acest spațiu să se transforme într-un univers plin de farmec.

În cadrul evenimentului, vineri, 17 mai, între orele 16 – 18 Soso și Nuți, cunoscuții artiști arădeni vor aduce în Piața „Avram Iancu“, „Alaiul primăverii“, un spectacol pe picioroange. Acesta va putea fi vizionat și sâmbătă, 18 mai, tot în intervalul orar 16 – 18.

Zilnic, de la ora 16 – 21, copiii vor putea să participe la ateliere de creație cu tematică florală.

De asemenea, în Piața „Avram Iancu“ va fi amenajată o zonă de food, unde se vor putea servi preparate culinare diverse și băuturi răcoritoare.

Evenimentul FlorAr este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură. 

„Piața Avram Iancu se va afla la sfârșitul acestei săptămâni <<sub asediul>> celor mai spectaculoase aranjamente florale. Nu vor lipsi nici atelierele de creație pentru cei mici care cu siguranță vor fi atrași și de spectacolul pe picioroange al îndrăgiților Soso și Nuți. Vă invităm așadar în număr cât mai mare la acest eveniment cu parfum și în culori de primăvară“, a declarat primarul Călin Bibarț.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.