Facebook, la dispoziția utilizatorilor chiar și DUPĂ MOARTE

Facebook, la dispoziția utilizatorilor chiar și DUPĂ MOARTE

Facebook intenționează să fie în serviciul utilizatorilor pe viață și chiar după moarte. Cea mai mare rețea de socializare din lume a prezentat joi o soluție care permite desemnarea unui „legatar” care să preia controlul profilului celui decedat și chiar să posteze mesaje în numele său.

„Facebook este un loc unde te poți apropia de familie și prieteni. Pentru cea mai mare parte dintre noi, este un loc de aducere aminte și de omagiere a celor care ne-au părăsit”, scrie rețeaua de socializare pe blogul său.

Până acum Facebook crea o pagină comemorativă când afla de decesul unui membru, dar aceasta nu putea fi administrată de o a treia persoană.

„După ce am vorbit cu oameni care au trecut prin experiența pierderii unei ființe apropiate, ne-am dat seama că putem face mai mult pentru cei îndoliați și cei care vor să păstreze controlul contului după moartea celor dragi”, mai scriu reprezentanții Facebook.

„Legatarul” va putea posta un mesaj pentru a anunța un serviciu funerar sau a da un mesaj special. Persoana care administrează contul va putea și să actualizeze profilul și să schimbe fotografia de prezentare, dar și să răspundă la cererile de prietenie din partea membrilor familiei sau a prietenilor încă neconectați.

„Legatarul nu se va putea însă conecta direct la contul defunctului sau vedea mesajele sale private”, adaugă rețeaua de socializare.

  1. Nici cand mori nu scapi de pitzipoance pe facebook :))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.