A făcut SEX ZILNIC timp de UN AN! Ce a pățit după aceea…

A făcut SEX ZILNIC timp de UN AN! Ce a pățit după aceea…

O femeie a făcut un experiment care implica să facă sex în fiecare zi, timp de un an. Rezultatul experimentului a fost surprinzător…

Brittany Gibbons, o bloggeriță din Marea Britanie, a observat că mariajul ei începe să scârțâie, mai ales după venirea pe lume a primului ei copil.

Ea nu mai dorea să facă sex cu soțul ei Andy, iar problemele de intimitate au devenit din ce în ce mai mari. Brittany se simțea grasă și urâtă, iar din acest motiv mereu se ascundea sub straturi de haine pentru ca soțul ei să nu cumva să o vadă dezbrăcată. Femeia a ajuns să fie tristă și frustrată, de-a dreptul urând ideea de a face sex.

Într-o zi, după ce a văzut că nu se mai poate așa și că își distruge căsnicia, a luat decizia radicală de a face dragoste în fiecare zi, timp de un an, cu scopul de a-și salva relația.

Andy a fost cel mai fericit și a cooperat imediat.

După acest maraton sexual, Brittany a spus că nu a fost vorba neapărat de actul în sine, ci de faptul că a reușit să își iubească trupul așa cum e, să se accepte, să se relaxeze și să se bucure de bărbatul care i-a fost mereu alături.

Acum, relația lor e mai trainică și mai fericită ca niciodată, dar Brittany susține că nu știe dacă ar mai putea să facă dragoste chiar zilnic pe o perioadă atât de lungă.

Sursa: Huffington post

 

  1. Eu zic sa continue, e o placere care mai tarziu o sa o doreasca!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.