Falcă: „Fake news” despre semifinala Eurovision de la Arad

Falcă: „Fake news” despre semifinala Eurovision de la Arad

Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, a dezminţit într-un comunicat de presă „informaţiile apărute pe reţelele de socializare prin intermediul unui afiş potrivit căruia semifinala concursului Eurovision de la Arad ar fi urmată de o conferinţă a unei formaţiuni politice (n.r. – PNL)”.

„Informaţiile despre orgaizarea unei conferinţe pe teme politice imediat după încheierea show-ului televiziunii publice sunt fake news. Cine ar organiza o şedinţă după ora 24?! Regretabil este că cei care au încercat de la bun început să minimalizeze modul corect al administraţiei locale de a fi parteneri ai Televiziunii Române în organizarea acestui show, doresc chiar şi în al doisprezecelea ceas să politizeze evenimentul. Regretăm această atitudine şi o combatem! Regretăm de asemenea lipsa de respect a unora dintre concetăţenii noştri pentru efortul depus de întreaga echipă Eurovision România de a organiza la Arad, un spectacol deosebit!”, a declarat Gheorghe Falcă.

De remarcat, că semifinala concursului Eurovision de la Arad a fost caracterizată de un scandal, în momentul în care s-a descoperit că invitaţiile la eveniment (organizat din bani publici!) urmau să fie date pe sub mână colaboratorilor şi apropiaţilor administraţiei Falcă – în fapt, o încercare de fidelizare a electoratului PDL/PNL din Arad în perspectiva rundelor de alegeri care vor urma anul acesta şi anul viitor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.