Mergeau spre casă, dar au oprit şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu (GALERIE FOTO)

Mergeau spre casă, dar au oprit şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu (GALERIE FOTO)

Trei pompieri ai detașamentului Ineu și voluntarii de la SVSU Cermei au salvat o casă.

O autospeciala de stingere cu apă şi spumă şi şase subofiţeri de la Detașamentul de Pompieri Ineu și SVSU Cermei cu o autospecială de stingere și patru voluntari au intervenit în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu.

„Când au ajuns voluntarii garajul ardea în totalitate, violent, și incendiul era chiar lângă casă”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care au caracterizat misiunea drept dificilă și cu posibilitate foarte mare ca focul să se extindă la casă.

De remarcat, că trei dintre cei care au intervenit tocmai ieşiseră din tură şi se îndreptau spre domicilii.

„Plutonierul major Morar, plutonierul adjutant Szasz și plutonierul Katai mergeau spre casă, tocmai ieșiseră din tura de serviciu. Au oprit imediat mașina și au trecut la intervenție, cu ajutorul celor patru voluntari, şi au reușit să limiteze extinderea incendiului până la sosirea echipajului de la Ineu”, se mai arat în informarea celor de la ISU.

De remarcat, că din garajul în flăcări au fost evacuate două butelii de aragaz. Incendiul a fost stins după o oră de intervenție, casa și celelalte anexe fiind salvate.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.