Falcă îl ACUZĂ pe prefect că a trimis Poliţia în control la Primărie!

Falcă îl ACUZĂ pe prefect că a trimis Poliţia în control la Primărie!

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a declarat într-un comunicat de presă că prefectul Cosmin Pribac ar fi solicitat Poliţiei să efectueze un control la Primăria Arad în ceea ce priveşte amplasarea panourilor informative de la pasajele de pe şoseaua de centură

„Adevărul despre pasajele de pe șoseaua de centură a municipiului Arad îl deranjează foarte tare pe domnul Ponta. Prefectul, reprezentantul guvernului, a solicitat Poliției un control la Primăria Arad privind amplasarea panourilor de la șantierele abandonate ale pasajelor. Așa știe PSD să relaționeze cu cetățenii și cu doleanțele lor. Prin mesajul de pe aceste panouri comunitatea noastră își exprimă în mod legitim nemulțumirea față de faptul că din 1 august 2012 (de 659 de zile) guvernul a oprit finanțarea și lucrările. Tot prin acest mesaj, Aradul solicită finalizarea acestor investiții. Constatăm că există persoane care ar face orice ca astăzi Aradul să nu fie auzit – sunt reprezentanții PSD, cei care din 2012 refuză să răspundă la solicitările arădenilor și ne comunică minciuni în fiecare zi din calendar”, a declarat Gheorghe Falcă.

Potrivit edilului şef, panourile informative amplasate de municipalitate lângă șantierele pasajelor de pe centura Aradului au fost instalate în baza hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 107/14.04.2014, cu autorizație de construcţie, în condițiile prevăzute de lege.

  1. CA TU AI TRIMIS POLITIA PESTE PROPRIII PRIMARI!

    Raspunde
  2. Dar e problema,aveti ceva de ascuns?Unui om corect nu-i e frica de politie

    Raspunde
  3. in Romania cu politia care o avem noi trebuie sa fii prost sa nu fii in alerta, astia la cat de corupti sunt fac orice

    Raspunde
  4. astept cu nerabdare ,data alegerilor , adica ziua de duminica , dar nu pentru a merge la vot , nici vorba ,
    nu am de gand sa pierd 1 ora din viata pentru gunoaiele astea de politicieni . Pur si simplu astept ,rezultatele alegerilor , care sa adevereasca , ca PDL-ul este in cadere libera , si o va lua din nou la bot , prin rezultatele alegerilor , iar gunoaiele de portocalii care au inpanzit orasul facand munca voluntara pentru banditul de falca ,se vor face mici si nevazuti .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.