Falcă se ÎMPĂUNEAZĂ cu faptul că arădenii au cea mai mare putere de cumpărare din România. Ce UITĂ însă edilul să spună

Falcă se ÎMPĂUNEAZĂ cu faptul că arădenii au cea mai mare putere de cumpărare din România. Ce UITĂ însă edilul să spună

Aradul este orașul în care cetățenii au cea mai mare putere de cumpărare din România, potrivit portalului cursdeguvernare.ro, care citează un studiu realizat de numbeo.com. Informaţia a fost preluată de Primăria Municipiului Arad, care a transmis un comunicat de presă pe temă.

Clasamentul ia în calcul costurile pentru bunurile și serviciile din viața reală consemnate la alimente de bază, costul locuințelor, chirii, utilități, transport, haine, activități recreative etc. în raport cu nivelul salariilor, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Primarul Gheorghe Falcă, aflat în cădere liberă la capitolul imagine, nu a ratat ocazia de a se agăţa de rezultatele studiului. „Aradul are astăzi 78 000 de locuri de muncă, cel mai mare număr de angajați din istoria economiei locale. An de an, Aradul se clasează în topul economiei românești în privința PIB-ului, a valorii exporturilor, a balanței comerciale. Datele macroeconomice sunt importante și relevante pentru specialiști, dar sunt abstracte din perspectiva vieții cotidiene a unei familii. Analiza pe care o vedem acum este o confirmare a faptului că am reușit să aducem arădenilor bunăstare reală în viața de zi cu zi și vă asigur că vom continua să facem acest lucru“, a declarat primarul Falcă.

Edilul şef al Aradului uită să spună însă că o parte semnificativă „din cel mai mare număr de angajați din istoria economiei locale” lucrează pe salariul minim pe economie, sau că foarte mulţi arădeni au părăsit oraşul în căutare de locuri de muncă mai bine plătite în Occident, fiind înlocuiţi cu muncitori proveniţi din Vaslui, Teleorman sau Gorj.

  1. Puterea de cumparare a aradenilor a fost evidentiata chiar de catre primarul Falca, singurul din tara si poate din lume care a cumparat o banca stradala cu 8000 de euro. Bravo aradeni !

    Raspunde
  2. acest individ ajuns primar este bolnav. minte cum respira

    Raspunde
  3. Povesti de 12 ani……

    Raspunde
  4. acest personaj trebuie sa dispara din ARad

    Raspunde
  5. Au putere de cumparare el si clanul lui.Cum poti sa minti in halul asta cand aradul este pe podium la cea mai scumpa gigacalorie, cele mai mari impozite, cele mai mortale boli.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.