NOILE ȚINTE ale jihadiştilor. Unde plănuieşte ISIS atacuri?! Se vor DEGHIZA în vânzători ambulanţi!

NOILE ȚINTE ale jihadiştilor. Unde plănuieşte ISIS atacuri?! Se vor DEGHIZA în vânzători ambulanţi!

Planurile teroriștilor din gruparea Stat Islamic (SI) au îngrozit oficialii europeni.

Agenţia de informaţii secrete din Italia a primit date cu privire la posibilitatea comiterii de atacuri în stațiunile din Europa, în această vară. Teroriștii ar intenționa să plaseze bombe pe plaje sub şezlonguri, iar atacatorii vor fi deghizaţi în vânzători ambulanţi, informează Daily Mail.

Informațiile au fost primite de la o sursă credibilă din Africa. Agenția italiană a anunţat că atacatorii au „planuri concrete” de a se deghiza în refugiaţi şi de a vinde turiştilor băuturi, gustări, accesorii şi tricouri.

Informațiile au fost date mai departe în Germania, iar presa germană scrie că plajele vizate în mod special sunt cele din staţiunile situate în sudul Franţei, Costa del Sol în Spania şi ambele coaste ale Italiei, potrivit şefilor serviciilor de informaţii.

Planurile ar implica folosirea de arme automate pe plajele aglomerate, îngroparea unor dispozitive explozive în nisip sub şezlonguri şi comiterea de atacuri sinucigaşe.

„Ar putea fi o nouă dimeniune a terorii. Plajele de vacanţă nu pot fi protejate”, a spus un oficial de rang înalt, citat de cotidianul german Bild.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.