FĂRĂ BANI pentru drumul Arad – Şiria – Seleuş! A fost transferat PREA TÂRZIU la CJA

FĂRĂ BANI pentru drumul Arad – Şiria – Seleuş! A fost transferat PREA TÂRZIU la CJA

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, este mulţumit de faptul că, în sfârşit, Guvernul a înapoiat autorităţilor judeţene drumul ce face legătura între Arad şi Seleuş. „Am făcut demersuri legale pentru a aduce acest drum la Consiliul Judeţean Arad încă din anul 2013, din aprilie, data la care am adoptat o hotărâre de Consiliu, pentru a prelua drumul în cauză de la Guvern. A trecut de atunci mai bine de un an şi jumătate, perioadă în care nu am primit nici un răspuns de la autorităţile centrale”, a subliniat preşedintele CJA.

În acelaşi timp, Nicolae Ioţcu a criticat atitudinea reprezentanţilor Executivului, care au procedat la transferul acestui drum în prag de iarnă, astfel încât Consiliul Judeţean este pus în imposibilitatea de a aloca fonduri în acest an pentru lucrări de modernizare. „În acest moment nu există posibilitatea de a mai aloca bani din bugetul judeţului pentru a demara lucrările de modernizare. Dar trebuie să fim totuşi mulţumiţi că am primit înapoi acest drum, deoarece avem posibilitatea de a obţine finanţare europeană, pe strategia de dezvoltare europeană 2014-2020. Vom depune documentaţia şi sperăm că vom obţine finanţare. Aceasta ar fi varianta cea mai bună. Dacă va trebui să reabilităm acest drum din fonduri proprii, din păcate ne vom întinde pe mai mulţi ani, dată fiind valoarea mare a lucrării, estimată la circa 12 milioane de euro. Suntem în această situaţie din cauza actualei guvernări, care a oprit finanţarea drumului în vara anului 2012 şi abia acum, după doi ani şi jumătate, ne-a retransferat drumul în administrare. La acest blocaj se mai adaugă cel puţin încă un an, până când vom reuşi să identificăm surse de finanţare şi să demarăm investiţia”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  1. Se confirma ce va spuneam,cu date,de 2,6 ani jud.Arad a fost,gratie imbatabilelor calitati politice ale capra-rilor/madutoilor/ si a celorlalti maimutoi rosii-bai,jigodii,nu sunteti la degetul mic al d-lor Craciun Avram/Dorel Popa-DZEU sa-l ierte- etc! Mintiti cum respirati-ca aveti cretini care sa va creada-si v-ati batut joc de munca aradenilor-exact cum facea bombonel-,trompetilor gauriti! Tot ce a fost investitie de interes major in jud.Arad si in tara n-a primit fonduri de la guvernul crimei organizate,pontrax,doar pomeni pt.prostime!!! Rusine si…la puscarie sacali turbati,cu mitrea/dragnea/hrebe/sova/adam/duicu/mazare/oprisan etc.,Tara a fost mosia voastra,ebole rosii,noi slugile! PS. doar jaful din dosarul retrocedarilor este urias,aprox.400 MILIOANE EURO-43.227 hectare teren forestier,din care,cu ONOR, 12.000 hectare pt.excroxul de top,marele sforar rosu/stalinist,Viorel Hrebenciuc-si voi vorbiti de MANDRIA DE A FI ROMAN? ! Scursurilor,sunteti mandri de jaful concertat asupra romanilor,de cate miliarde de euro stau prin conturi straine…in occident nu mai erati mandri…erati in puscarii si cu toate averile confiscate,CRIMINALILOR PSD/PCR/KGB!

    Raspunde
    • bai observator desantat vezi ca nu din cauza pesedistilor nu s-a facut drumul Arad-Siria ci din cauza pedelistilor ca nu i-a mai putut opri nimeni de la furat. au condus judetul de vreo trei mandate si nu au miscat nimic pt. drumul Arad-Siria pana cand nu au facut smenul cu regii asfalturilor (ca atunci s-a oprit finantarea). prostii suntem noi inclusiv tu pedelist ordinar ca dam in gropi si acum pe acel drum

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.