FĂRĂ DECLARAȚIE pe proprie răspundere în ZECI de COMUNE și ORAȘE (LISTA COMPLETĂ)

FĂRĂ DECLARAȚIE pe proprie răspundere în ZECI de COMUNE și ORAȘE (LISTA COMPLETĂ)

Prefectura a anunțat astăzi că accesul locuitorilor din unitățile administrativ-teritoriale cuprinse în Zona Metropolitană Arad va fi permis în perimetrul delimitat de unitățile administrativ-teritoriale respective fără obligativitatea completării declarației pe proprie răspundere.

Măsura intră în vigoare începând de astăzi, 16 mai 2020, ora 17 și vizează următoarele unități administrativ-teritoriale: Municipiul Arad, orașele Curtici, Nădlac, Pecica, Sântana, Pâncota și Lipova, precum și comunele Semlac, Șeitin, Peregu Mare, Iratoșu, Dorobanți, Șofronea, Macea, Șimand, Zărand, Olari, Seleuș, Șiria, Zimandu Nou, Livada, Covăsânț, Vladimirescu, Ghioroc, Păuliș, Zăbrani, Frumușeni, Fântânele, Șagu, Vinga, Zădăreni, Felnac și Secusigiu.

„Măsura a fost decisă de Grupul de suport tehnic privind gestionarea bolilor înalt contagioase la nivelul județului Arad. Data și ora intrării în vigoare a măsurii vin ca urmare a procedurii de aprobare tacită a Deciziilor emise de Grupul de suport, care necesită un interval de 24 de ore pentru eventuale contestații din partea membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.