Femeia cu trei sâni reali!

Femeia cu trei sâni reali!

Vă amintiți filmul Total Recall din 1990 în care Arnold Schwarzenegger și Sharon Stone sunt pe planeta Marte? Într-una dintre imagini apare o femeie cu trei sâni. Se pare că în zilele noastre filmul bate realitatea.

O femeie în vârstă de 21 de ani din Florida, spune că a cheltuit 20.000 dolari pentru un al treilea sân ca să devină „neatractivă pentru sexul opus.”nemaivrând să aibă întâlniri, citează Orlando radio station.

„Pentru mine se simte exact ca un al treilea sân fără prea mari diferențe doar că sfârcul nu se simte ca și celelalte.”

„Ei bine, eu sunt nebuna”, a declarat ea în spectacolul „News Junkie” săptămâna trecută. „Oamenii nebuni nu stiu ca sunt nebuni, așa că tehnic, deoarece nu știu, nu sunt nebuni.”

Jasmine a spus că a trebuit să vadă nenumărate medici înainte de a găsi unul care i-ar putea face intervenția chirurgicală. Procedura completă a costat 20.000 dolari, însă nu o regretă nici un moment ea a declarat la postul de radio Orlando.

Deși ea este mândră posesoare, prietenii și părinții fetei nu sunt de acord.Printr-o înregistrare video le-a marturisit părinților ce a facut. Tatăl a fost îngrozit iar mama a luat-o la fugă afară din casa când au văzut în ce fel s-a mutilat fiica lor.

Tridevil are aspirații de a fi o stea realitate, și speră să obțină un spectacol la MTV.
sursa: new york daily news

article-2174916-14197BAC000005DC-985_634x542 three-breast-jasmine-tridevil0

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.