Mircea Purcaru: Problemele cetăţenilor, ignorate în favoarea sportului şi a culturii

Mircea Purcaru: Problemele cetăţenilor, ignorate în favoarea sportului şi a culturii

Mircea Purcaru, președintele PC Arad, s-a declară nemulțumit de conducerile administrative ale municipiului şi judeţului, pe care le acuză de lipsă de obiectivitate în ceea ce priveşte nevoile arădenilor.
„În Arad preocupările sunt cu preponderență cultural sportivă și se uită de nevoile cu adevărat importante ale arădenilor. Nu se mai ocupă de drumuri sau păduri ci de cultură și sport de parcă asta îi va ajuta pe oameni să treacă mai ușor peste greutăți. Astăzi este Festivalul Minorităților, săptămâna viitoare vreo cursă de ciclism iar importanța lucrurilor durabile care să ne facă viața mai ușoară este uitată. Bani din fondurile Primăriei și ai Consiliului aruncați pe mese de protocol și culturalizare, însă uită de reabilitarea clădirilor pentru care s-ar putea accesa bani europeni cu niște proiecte puse la punct. Nimeni nu mai face nimic”, a declarat, dezamăgit, Mircea Purcaru.

Loading...
 1. ziua taximetristilor
  zilele aradului
  ziua vecinilor
  ziua administratiei
  ziua cartierelor aradului
  1mai
  ziua lui falca
  si multe alte ocazii in care falca si acolitii lui chefuiesc pe banii publici ,aceste bairamuri sant finantate de la bugetul local adica din banii pulimii .

  Raspunde
 2. Vedeti domnilor de ce sunteti limitati?
  Nu aveti cultura!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Este nevoie si de astfel de evenimente…peste tot in lumea civilizata au loc!
  Desigur,este nevoie si de impaduriri si de reabilitarea cladirilor!
  Haideti sa va propun ceva:ce-at fi sa luati initiativa si sa incepeti dvs.si partidul pe care-l reprezentati?!Nu le placea comunistilor pe vremuri ca sa fie in centrul atentiei cu orice pret?
  Dati o lectie (si o palma pe obrazul celor pe care-i acuzati)!!!!!!!!!!!
  Poate asa se va trezi si in ei spiritul civic,nu?
  Ar fi o victorie a PC(PCR in opinia mea).

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.