Femeie ARSĂ într-un incendiu, în județul Arad (FOTO)

Femeie ARSĂ într-un incendiu, în județul Arad (FOTO)

O femeie s-a ales cu arsuri pe aproximativ 75 la sută din suprafața corpului, în urma unui incendiu de vegetație care a avut loc în această după-amiază în județul Arad.

Focul a izbucnit pe o miriște din localitatea Bulci, comuna Bata.

„În această după-amiază, în jurul orei 15,30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la miriște și vegetație uscată în localitatea Bulci, comuna Bata. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Gărzii de Intervenție Birchiș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul vegetație uscate, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Din nefericire, în urma incendiului a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de 73 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului”, transmite Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„Victima a fost preluată în viață de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportă la spital. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite“, a mai adăugat Ruxandra Klein.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.