Fenomenul nemaivăzut care prevestește SFÂRȘITUL LUMII

Fenomenul nemaivăzut care prevestește SFÂRȘITUL LUMII

Marte, Soarele şi Pământul s-au aliniat marţi noaptea, formând o rară „opoziţie a planetelor”, fenomen ce se produce o dată la 778 de zile.

În Vinerea Mare, fiecare locuitor al planetei va avea ocazia să admire prima Lună de sânge (Luna însângerată sau Luna roşie) un fenomen extraordinar, despre care creştinii cred că ar reprezenta „Sfârşitul Lumii” şi a doua venire pe Pământ a lui Iisus, căci: „Soarele se va întuneca, iar Luna se va transforma în sânge în ziua cea mare, când Domnul va veni”, după cum scrie în Biblie.

Această „tetrada” cu patru eclipse succesive de „Lună de sânge”, fiecare dintre acestea fiind urmată de şase faze de Lună plină, va începe marţea viitoare şi se va sfârşi în data de 28 septembrie 2015.

O asemenea aliniere incredibilă s-a produs numai de câteva ori în ultimii 2000 de ani, iar de fiecare dată când s-a produs, a coincis cu evenimente religioase semnificative la nivel global.

Cercetătorii de la NASA au precizat că Tetrada s-a produs doar de 3 ori în ultimi 500 de ani şi că de fiecare dată, fenomenul a coincis cu o tragedie a poporului evreu urmată de triumf.

Pastorul Hagee spune că, potrivit profeţiilor biblice, istoria lumii  se va schimba dramatic. „Să se producă patru Tetrade, iar acestea să pice în date creştine foarte importante, este ceva ce nu poate fi o simplă coincidenţă”.

Clericul american a mai remarcat că între aceste Tetrade se va produce şi o eclipsă totală de Soare. De aceea, el a tras concluzia că aceste date vor împlini unele profeţii din Biblie, cum este aceea potrivit căreia „în ziua în care Dumnezeu va veni, Soarele nu va mai străluci”.

Pastorul american a ţinut să precizeze că Biblia nu are date exacte pentru aceste profeţii, ci spune doar că se vor întâmpla „atunci când se vor vedea aceste semne”.

Foto:

Loading...
  1. Eu cred ca este adevarat, altfel cum puteau fi atatea coincidente? Oamenii ar trebui sa devina mai credinciosi.

    Raspunde
  2. bravo bai ,concluzia este una si logica , toata lumea in pas alergator la biserica ! ca altfel ve-ti ajunge in cazanul cu smoala

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.