Fifor îi solicită lui Bibarț să inițieze un dialog cu parlamentarii privind proiectul de buget al Aradului

Fifor îi solicită lui Bibarț să inițieze un dialog cu parlamentarii privind proiectul de buget al Aradului

Deputatul Mihai Fifor a făcut apel la „bunele intenții ale primarului Bibarț”, pentru instituirea unui dialog cu parlamentarii de Arad pe marginea proiectului de buget al Municipalității, „ca o formă de normalitate în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional”.

„Zilele trecute, am cerut, în direct, primarului Bibarț ceea ce mi se pare un lucru normal și necesar pentru buna funcționare a administrației publice locale, fie ea la nivel județean, fie la nivelul municipiului Arad: o întâlnire de lucru intre reprezentanții primăriei și parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea lor politică. Urmează dezbaterea și adoptarea Legii bugetului de stat pentru 2021 și mi se pare firesc să putem discuta pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad cu primarul Bibarț”, a spus deputatul arădean, susținând că acest lucru „nu este doar un gest de normalitate, ci un mod transparent și eficient de a sprijini administrația locala în beneficiul cetățenilor Aradului”.

„Din păcate, Gheorghe Falca nu a fost niciodată capabil de dialog instituțional. Sper ca domnul Bibarț să arate mai multa deschidere spre un dialog constructiv în folosul arădenilor”, a adăugat deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

  1. Trist si umilitor pentru PSD-ul aradean , acest Fifor-de Dolj a ajuns sa se gudureasca in mod jalnic la Bibart ! Rusine maxima !

    Raspunde
  2. Fifor
    PCR =FSN =PDSR=PSD=GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT
    =SUBDEZVOLTAREA ROMÂNIEI
    FIFOR TU POȚI FACE BUGETUL CU AIA LA CARE AI CARAT MAPA ADICĂ: DRAGNEA , DANCILĂ
    CUIB DE HOȚI PSD

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.