Filmul „Frământări“, proiectat în Grădina de Vară a Cinematografului „Arta“

Filmul „Frământări“, proiectat în Grădina de Vară a Cinematografului „Arta“

Drama „Frământări/Restless“ (r. Gus Van Sant), un film emoționant despre maturizare, o poveste remarcabilă descrisă cu originalitate și sinceritate, dar și cu sensibilitate, va fi proiectată în grădina de vară a Cinematografului „Arta“.

Filmul va putea fi văzut joi, 4 august, de la ora 21.30. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, proiecția filmului va avea loc în sală.

Filmul prezintă povestea a doi tineri, Annabel (Mia Wasikowska) și Enoch (Henry Hopper), marginalizați de societate, care se întâlnesc în împrejurări foarte bizare și se îndrăgostesc iremediabil.

Annabel suferă de o boală rară și se află în ultimul stadiu, ceea ce nu o împiedică să se ocupe de pasiunea ei pentru biologie.

Enoch încearcă să facă față morții părinților lui și își petrece timpul participând la înmormântările necunoscuților. Prietenul lui este un pilot japonez kamikaze mort în al doilea Război Mondial și cu fantoma acestuia are lungi discuții existențiale.

Cei doi se întâlnesc într-un context evident neobișnuit și leagă o frumoasă relație de prietenie și de iubire în special la un nivel spiritual, fiecare ajutându-l pe celălalt să facă față mai bine suferinței.

O poveste dureros de emoționantă, despre viață pur și simplu.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.