Florin Remețan: „Există viață și după moarte, d-apoi după alegerile parlamentare”

Florin Remețan: „Există viață și după moarte, d-apoi după alegerile parlamentare”

Conducerea PMP Arad a prezentat un scurt bilanț al activității din anul care se încheie, în care au avut loc două runde de alegeri: locale și parlamentare.

Președintele Florin Remețan, secondat de Cristian Galea, Nuțu Valea și Adrian Manta, a făcut o analiză a rezultatelor pe are PMP Arad le-a obținut la alegeri, subliniind discrepanța dintre cele înregistrate la alegerile locale și cele de la alegerile parlamentare. „De la alegerile locale și până la cele parlamentare am pierdut 7000 de voturi”, spune Remețan, punând aceasta pe absenteismul la vot. Concret, dacă la alegerile locale PMP a obținut 12000 de voturi în județul Arad, fapt care i-a permis accederea în Consiliul Local Municipal, Consiliul Județean și în alte consilii locale, la alegerile parlamentare a obținut abia 5000 de voturi. Degeaba au făcut contestație cei de la PMP, cerând renumărarea voturilor nule, pentru că aceasta a fost respinsă din fașă.

Florin Remețan și-a exprimat regretul că PMP nu a intrat în Parlament, spunând că vor veni patru ani grei, în care va trebui să se muncească foarte mult. În acest sens, acesta se bazează pe aleșii locali ai partidului, în frunte cu Cristian Galea, propus pentru funcția de viceprimar al Aradului, și Nuțu Valea, viceprimar al comunei Șicula, proaspăt desemnat secretar general adjunct al PMP Arad.

„Există viață și după moarte, d-apoi după alegerile parlamentare”, a concluzionat Florin Remețan, mulțumindu-le arădenilor care au votat PMP și urându-le, tuturor, sărbători fericite.

  1. In mod clar daca nu era Galea in pmp astia nu luau mai mult de 2% . Cu remetean la carma in 4 ani partidul dispare din Arad !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.