Florin Tripa: „Alocarea suplimentară a jumătate de milion de euro pentru spitalul TBC este dubioasă!”

Florin Tripa: „Alocarea suplimentară a jumătate de milion de euro pentru spitalul TBC este dubioasă!”

Consilierii judeţeni ai PSD privesc cu suspiciune anunţul Consiliului Judeţean Arad, prin care se anunţă suplimentarea cu jumătate de milion de euro a sumelor alocate pentru noua secţie TBC a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„PSD Arad susţine investiţiile în sănătate şi, după cum se ştie, am criticat deciziile PDL prin care au fost desfiinţate spitale în judeţul Arad. Dar, investiţiile în spitale nu trebuie să fie o ocazie de a alimenta firmele de casă ale partidelor politice şi ale politicienilor. Pentru spitalul TBC au fost prevăzute deja 4 milioane de euro. Alocarea suplimentară a aproximativ jumătate de milion de euro este dubioasă. Credem că preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, trebuie să prezinte transparent ce lucrări suplimentare sunt prevăzute. Administraţia judeţeană este cunoscută pentru lucrările scumpe şi de proastă calitate executate din bani publici. Un exemplu elocvent este gradul de împrejmuire a Spitalului Judeţean, lucrare aflată în execuţie şi aberant de scumpă! Anunţul sec cu privire la încă o jumătate de milion de euro cheltuiţi din banii publici, fără explicaţii, vine în aceeaşi perioadă cu lansarea platformei Aradul Contează. Despre ce transparenţă discutăm noi, când sunt cheltuite sume imense de bani fără nicio dezbatere prealabilă? Pentru politicienii PDL, Aradul contează doar când este vorba despre licitaţii la care sunt servite firmele de casă ale partidului. Susţinem investiţiile în sănătate care sunt în interesul arădenilor, realizate în mod transparent, cu sume de bani corect dimensionate”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa.

  1. padurare lasa/ne!

    Raspunde
  2. CONZILERU PARAT 16 mai, 2014, 10:12 am

    Ba trips,oare tu crezi ca aici e ca la tine la padure,cand la o cocie cu craci cereai initial un pret si apoi il beleai pe impricinat cu alt pret?! Ia te uita cine da lectii….a rasturnat scroafa valaul cu laturi!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.