PSD Arad a avut dreptate: Staţiile de tramvai trebuie refăcute!

PSD Arad a avut dreptate: Staţiile de tramvai trebuie refăcute!

Reprezentanţii PSD reamintesc, într-un comunicat de presă, faptul că au atras atenţia de mai multe ori asupra modului nefuncţional şi neprofesionist în care au fost realizate staţiile de tramvai în Arad, cu refugii pentru călători insuficient de mari. „Am atras atenţia asupra faptului că administraţia Falcă a cheltuit zeci de milioane de euro din finanţare BERD, bani cu care au fost modernizate staţiile de tramvai, dar călătorii nu beneficiază de condiţii decente. Refugiile pentru călători sunt mult subdimensionate, oamenii stau în ploaie, zăpadă sau soare torid fără să fie protejaţi. Dacă adăugăm aici şi eliminarea unor linii de tramvai, care a dus la lungirea timpilor de aşteptare, avem imaginea unei bătăi de joc la adresa arădenilor, pe milioane de euro. De fiecare dată, am primit un răspuns politicianist din partea primarului Falcă. Acum, constatăm că se investesc sume suplimentare, aproximativ 360 000 de lei, pentru lărgirea refugiilor. Este bine că administraţia Falcă îşi repară greşelile, din păcate însă o face pe banii noştri, ai tuturor. În viitor, ar fi bine ca primarul Falcă să fie mai deschis spre soluţiile pe care le oferim. Din păcate, unii politicieni ca Gheorghe Falcă au pierdut contactul cu arădenii obişnuiţi, nu ştiu cum se circulă cu tramvaiul, nici cum se descurcă în viaţa de zi cu zi, de aici aceste greşeli. În acelaşi timp, îi sugerez să nu se mai facă de râs şi să dea vina pe BERD, nu finanţatorul este de vină pentru greşelile care apar, ci administraţia locală”, a spus Ilie Cheşa, vicepreşedinte PSD Arad.

Ca informaţie suplimentară, PSD a transmis presei o declaraţie a primarului Gheorghe Falcă, făcută în luna ianuarie a anului trecut: „Mă întreb dacă domnul Cheșa știe cumva care sunt standardele după care se construiesc aceste stații de tramvai, sau refugiile din ele, deoarece, printr-o simplă căutare pe Google.ro am descoperit că un model aproximativ de stații se găsesc și la Timișoara, Oradea, București, Iași, Amsterdam (Olanda), Londra (Anglia), Den Haag (Olanda), Munich (Germania), sau chiar în Franța!? Ori bag de seamă că primarul acestor orașe nu e Gheorghe Falcă și nici PD-L, MC-L, ARD sau cum s-or mai numi. Deci, oare care este, defapt, problema, stațiile de tramvai, refugiile din stații, ori răfuiala pe care o au politicienii între ei??”.

  1. sa plateasca Falca de ce sa platim noi?

    Raspunde
  2. oras de cacat! condus de cacati!

    Raspunde
  3. alti bani alta distractie , bineinteles pe banii prostimii ,iar executant va fii ,stiti voi cine ! , deci in concluzie pe falcone il doare fix la banana , de statiile voastre de tramvai sau de confortul prostimi , aceasta noua lucrare nu este altceva decat , o noua ocazie pentru el de a mai lua niste comisioane grase .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.