Florin Tripa: „Aradul mai primeşte 14 milioane de lei pentru dezvoltare, Ţolea continuă să se facă de râs”

Florin Tripa: „Aradul mai primeşte 14 milioane de lei pentru dezvoltare, Ţolea continuă să se facă de râs”

Guvernul Ponta a alocat o nouă sumă de bani judeţului Arad pentru dezvoltarea infrastructurii: 14 milioane de lei sunt la dispoziţia administraţiei locale pentru lucrări de infrastructură, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

„Aradul a primit în ultimele săptămâni sume importante de bani pentru dezvoltare: 55 de milioane de lei pentru investiţii, apoi aproximativ 7 milioane de lei pentru drumurile judeţene, acum încă 14 milioane de lei pentru proiecte locale de infrastructură. În acest an, Aradul a primit doar prin PNDL 48 de milioane de lei, pentru proiectele de dezvoltare locală. În tot acest timp, politrucii de la Consiliul Judeţean Arad, în frunte cu interimarul Ţolea, ating culmea penibilului. Ţolea continuă să se facă de râs cu atitudini de tip politicianist”, a afirmat consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

„În primul rând, în comunicatul de presă remis nu informează opinia publică din Arad cu privire la sumele de bani primite de judeţul Arad, de unde se văd clar intenţiile sale de propagandist diversionist. În al doilea rând, Adrian Ţolea omite că drumul Arad – Felnac a primit anul trecut aproximativ 2 milioane de euro, bani cu care drumul putea fi reabilitat dacă nu dădeau dovadă de incompetenţă cei din Consiliul Judeţean Arad. Anul acest, drumul nu a primit finanţare într-o primă fază pentru că lucrările nu au atins nici măcar stadiul de 5%. Mai mult, am primit informaţii cu privire la faptul că Adrian Ţolea nu a discutat cu reprezentanţii Guvernului despre alocarea unor sume de bani pentru Arad – Felnac. Îi cer public să prezinte demersurile şi solicitările făcute în ultima perioadă de finanţare pentru acest drum! Este totuşi inadmisibilă lejeritatea cu care Adrian Ţolea dezinformează arădenii şi foloseşte funcţiile publice exclusiv pentru a face propagandă mincinoasă în interes de partid. Este de asemenea incredibil cum vorbesc cei de la PNL de politizarea alocării unor sume de bani pe criterii politice, când la fiecare construcţie bugetară a Consiliului Judeţean ei ţin cont exclusiv de criteriul politic pentru alocarea banilor. Mă întreb cu poate Ţolea să folosească exemplul oraşului Chişineu-Criş, când locuitorii acestui oraş sunt pedepsiţi în fiecare an de politrucii din Consiliul Judeţean pentru că au ales un primar PSD? Aradul are două drumuri judeţene importante care au nevoie de reabilitare: Arad – Felnac şi Arad – Seleuş. Dacă nu sunt în stare să le reabiliteze nici cu bani de la Guvern, nici din resurse proprii, credem că aceşti politruci ar trebui să aibă decenţa şi să îşi dea demisia. Este inadmisibil că aceşti oameni aterizaţi pe funcţii cu responsabilitate pe de o parte stau cu mâna întinsă la Guvern şi primesc fonduri pe care nu sunt în stare să le utilizeze corect, pe de altă parte nu face altceva decât să înjure acelaşi Guvern. Reamintim că PNL-PDL conduc Consiliul Judeţean Arad de 11 ani, perioadă în care nu au fost în stare să reabiliteze aceste drumuri. Este o dovadă clară de incompetenţă şi nu cred că ar mai trebui să invoce scuze”, a mai declarat Florin Tripa.

  1. din păcate asa este chiar daca nici altii nu-s grozavi.

    Raspunde
  2. Mai repede cred in Mos Craciun decat in banii trimisi de guvernul psd la Arad .Ponta a mai trimis de 3 ori bani pt. pasaje dar banii nu au ajuns inca ,probabil sant pe drum si drumul e plin de gropi. Noroc ca aradenii nu sant prosti ca sa creada toate minciunile psdiste.Poate banii nostri au ajuns la Oradea pt. ca acolo se munceste 24 din 24 la pasajul peste drumul de centura , lucrare care a inceput nu demult si care se va finaliza cel tarziu in primavara. Si ce trafic avem noi la vama fata de ei. Ar trebui plimbat un mitic pe centura noastra ca sa vada conditiile in care circula transportatorii .

    Raspunde
  3. Intreba-til pe tov.Tripa de cand e dansul cons.judetean ce realizari are dansul si cu ce poate veni din nou in fata oamenilor care l-au votat

    Raspunde
  4. D-le,Florin Tripa mai bine ia apă-n gură,să nu faci praf. Mai bine spune sincer, căte voturi ai obținut la INEU,și cîte crezi că obții la ARAD.În ce calitate vorbești tu de bani !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.