Florin Tripa: „Cionca şi Fuliaş să returneze urgent Statului Român fiecare leu încasat incorect din banii contribuabililor!”

Florin Tripa: „Cionca şi Fuliaş să returneze urgent Statului Român fiecare leu încasat incorect din banii contribuabililor!”

Consilierul judeţean Florin Tripa salută decizia preşedintelui CJA, Adrian Ţolea, de a-i elibera din funcţia de consilieri pe Iustin Cionca, respectiv Andrei Fuliaş, amintind faptul că demişii se aflau de multe ori la şedinţe de partid şi la conferinţe în timpul programului de lucru de la Consiliul Judeţean Arad.

„Am solicitat în repetate rânduri demiterea celor doi domni, care s-au ocupat cu orice altceva în afară de ceea ce prevedea fişa postului şi care au încasat în mod incorect sume generoase din buget. Ironia face că unul dintre ei a aflat vestea în direct, în momentul în care se afla în conferinţa de presă. Ieri, l-am acuzat public pe IustFlorin Tripain Cionca, pe bună dreptate, de practici murdare de racolare a primarilor PSD din judeţ şi făceam apel la imparţialitatea preşedintelui CJA pentru a pune capăt acestei şarade de prost gust. Mai mult decât atât, acum când prima parte a problemei este rezolvată şi cei doi au fost eliberaţi din funcţie, le cer să returneze Statului Român fiecare leu încasat din punga contribuabililor. În caz contrar, consider că este de datoria Curţii de Conturi să se autosesiseze şi să recupereze prejudiciul cauzat. Nu este corect ca oamenii de bună credinţă din judeţul Arad să suporte din buzunar stilul de viaţă opulent al clientelei PDL-PNL”, a afirmat consilierul judeţean Florin Tripa.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.