Florin Tripa, despre președintele CJA: „Arădenii nu-i plătesc peste 20.000 de lei pe lună, ca să stea de dimineața până seara să dea comunicate de presă”

Florin Tripa, despre președintele CJA: „Arădenii nu-i plătesc peste 20.000 de lei pe lună, ca să stea de dimineața până seara să dea comunicate de presă”

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, susține că cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Arad, Marinel Cionca, caută mai mereu vinovați pentru nereușitele administrației pe care o conduce.

Deși are la dispoziție zeci de milioane de euro, administrația Cionca nu este în stare să reabiliteze drumurile din județ, care sunt printre cele mai proaste din țară, spune Tripa.

 „După aproape trei ani de mandat, administrația liberală condusă de Marinel Cionca nu a fost în stare să reabiliteze un drum județean. Am văzut de ce au fost capabili cu drumul Seleuș-Pâncota, o lucrare de mântuială, practic bani aruncați pe apa Sâmbetei, pentru că asfaltul a cedat după nici două luni. Acum vine același Marinel să caute tot felul de scuze pentru faptul că nu cheltuie zecile de milioane de euro pe care le are la dispoziție. Nici banii din fonduri europene, nici banii guvernamentali, alocați pentru drumurile și spitalele din județ. Trebuie să ai mare tupeu ca, după 23 de ani de administrație PDL-PNL la nivelul județului, să vii să spui că guvernul e de vină pentru starea groaznică în care se află drumul Arad – Șiria. Să dai vina pe guvern pentru că tu și colegii tăi care au condus Consiliul județean în ultimii 23 de ani ați fost incapabili să gestionați problemele județului sau v-ați băgat mâna până la cot în vistieria CJA. Și n-au mai rămas bani nici pentru drumuri, nici pentru spitale. Marinel Cionca ar trebui să-și dea demisia dacă nu e în stare să rezolve problemele județului, nu să caute mai mereu alți vinovați. Arădenii nu-i plătesc peste 20.000 de lei pe lună, ca să stea de dimineața până seara să dea comunicate de presă despre cum nu poate să asfalteze drumurile sau să reabiliteze spitalele“, declară Florin Tripa, deputat social-democrat de Arad.

 

Loading...
 1. MINCINOSULE !NU vrei sa prezinti raportul ARADENILOR , ce ai facut pentru ei?

  Raspunde
 2. TRIPA cati bani cheltuie romanii cu tine ?TRIPA tot nu vrei sa spui ce-ai facut pentru ARAD?

  Raspunde
 3. Rade harb de oala sparta!
  A-ti lasat-o pe Boghicevici sa plece fara un raport pentru banii cheltuiti sustinand”cultura”cu inculti,PSD se tiganeste din orice,doar-doar se vede-n fata…CJA nu face nimic pentru aradeni:oras murdar,fara drumuri reabilitate corespunzator,politia doarme iar hotii sunt activi!

  Raspunde
  • Ma intreb daca poate da socoteala pentru angajarile”la stat”pe banii aradenilor ale protejatilor cucoanei!Politic a fost zero stimabila doamna,activa”pe interese”doar lucra la Consiliu…

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.