Florin Tripa: „Falcă și ai lui plâng după epoca Boc, când salariul minim era 600 de lei și litrul de motorină 6 lei“

Florin Tripa: „Falcă și ai lui plâng după epoca Boc, când salariul minim era 600 de lei și litrul de motorină 6 lei“

Potrivit PSD Arad, liberalii arădeni tânjesc după perioada 2008-2012, când România, sub bagheta cuplului Băsescu – Boc a fost la un pas de faliment.

Deputatul social-democrat Florin Tripa spune că, într-o perioadă în care România are cea mai mare creștere economică din Europa și a doua în lume, iar Aradul primește de la Guvern o sumă mai mare decât tot ce a primit în ultimii 10 ani, foștii pedeliști arădeni protestează în stradă, solicitând mai mulți bani pentru clientela de partid și reducerea salariilor tuturor angajaților, indiferent că vorbim de sectorul public sau privat.

„Asistăm la un adevărat circ în ultimele zile, cu spectacole de prost gust în fața Primăriei Arad, regizate de clownul portocaliu Gheorghe Falcă, prin aghiotanții săi Marinel Cionca și anonimul Bîlcea, spectacole la care sunt duși cu forța și primari din județ. Acești oameni spun că au ieșit în stradă pentru că e scumpă motorina, fiindcă e mare indicele ROBOR sau că inflația este de nesuportat. În realitate, Falcă și pedeliștii lui plâng după epoca Boc, când salariul minim era 600 de lei și litrul de motorină 6 lei, dar ei aveau la dispoziție bani pentru furat. Acești politruci nu urmăresc binele românilor, dovadă că cer reducerea salariilor, prin creșterea impozitului pe venit la 16 la sută, de la 10 la sută cât a propus Guvernul Tudose. Aceste personaje urmăresc doar interesul clientelei de partid, vor doar bani pentru firmele de casă și nu pentru dezvoltarea județului, iar acum cer ca acești bani să fie tăiați din salariile arădenilor”, susține social-democratul arădean.

„Cum să ieși în stradă tu, pedelist ascuns sub sigla liberală, pentru indicele ROBOR, care în prezent este 2.34, iar în epoca de aur Băsescu-BOC, în 2010, era de aproape cinci ori mai mare, adică 10.45 ? Cum să ieșiți în stradă, pedeliștilor, pentru că nu merge bine economia, când avem o creștere de 8.8 la sută, în timp ce pe vremea voastră aveam o scădere de 7.1 la sută ? Cum să spui că motorina e scumpă la prețul de 5 lei, când în 2010, prețul era de 6 lei pe litru, iar salariul minim era 600 de lei, față de 1450 de lei cât este în prezent ? Nu le este oare rușine acestor oameni să vorbească de datoriile României, când ei și-au bătut joc de 20 de milioane de români, îndatorând această țară în 2010, cu zeci de miliarde de euro ? Nu le este rușine să urle că avem inflație 2 la sută, când pe vremea lor, în 2010, ajungeam la 6.1 la sută ?”, afirmă Florin Tripa.

„Uitați că nu le este rușine și afișează același tupeu infect pe care-l aveau și în 2010, când tăiau salariile și pensiile românilor, închideau școli și spitale, retezau până și indemnizațiile de creștere a copilului sau ajutoarele de șomaj, pentru ca firmele portocalii să primească bani pentru terenuri de fotbal în pantă sau bazine de înot în sate care nu aveau rețea de apă. Este trist că astfel de indivizi încă mai au loc în politica românească, după toate relele pe care le-au făcut oamenilor din această țară. Iar ce e mai trist e faptul că obligă oameni serioși, liberali adevărați, primari onești, să iasă în stradă, pentru a le face jocurile lor de doi bani“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

 

  1. ipocritule nu mai minti cu nerusinare,terente a spus ca nu s evor scumpi carburantii.

    Raspunde
  2. Mai fost paznic de padure , tu nu ai minimum de cunostinte ,cum ai ajuns in parlament? Tu te inscrii in categoria de analfabet functional,adica stii sa citesti, dar nu intelegi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.