Gheorghe Falcă REACȚIONEAZĂ la acuzațiile social-democraților: „Parlamentarii PSD, un PERICOL şi o RUȘINE pentru Arad!”

Gheorghe Falcă REACȚIONEAZĂ la acuzațiile social-democraților: „Parlamentarii PSD, un PERICOL şi o RUȘINE pentru Arad!”

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a luat poziție vizavi de acțiunile parlamentarilor PSD care, susține el, înţeleg să folosească mandatul primit de la arădeni pentru o continuă campanie electorală murdară.

Edilul a vorbit despre pierderile pe care le va suferi Aradul din cauza Guvernului PSD. De asemenea, referitor la acuzațiile de corupție și abuz, Falcă a declarat că și-a dovedit nevinovăția în instanță.

Aceasta este declarația primarului municipiului Arad:

Parlamentarii PSD şi-au votat salarii şi sume forfetare foarte mari pentru a face politică la cel mai jos nivel posibil. Nu cred că arădenii se simt reprezentaţi de aceşti parlamentari, care sunt în acelaşi timp un pericol şi o ruşine pentru Arad. Parlamentarii PSD sunt un pericol pentru că acceptă şi justifică acţiuni ale Guvernului PSD împotriva arădenilor.

Oraşul nostru pierde 16 milioane de euro, judeţul Arad pierde 35 de milioane de euro, iar ei se bucură şi aprobă. Parlamentarii PSD au acceptat blocarea solicitării Aradului pentru asfaltarea a 55 de străzi prin PNDL şi în loc să sprijine oraşul, au folosit poziţia lor de parlamentari pentru a apăra şi justifica atitudinea incorectă a Guvernului.

În acelaşi timp, parlamentarii PSD sunt o ruşine pentru Arad, ei reprezintă valori contrare celor susţinute de oraşul nostru. Arădenii doresc instituţii democratice, europene şi stat de drept, parlamentarii PSD susţin şi votează legi care afectează independenţa justiţiei şi urmăresc blocarea luptei împotriva corupţiei. Este o ruşine pentru noi să vedem la televizor parlamentari de Arad aflaţi în primul rând al luptei împotriva justiţiei. În loc să se ascundă de ruşine, unul dintre ei a încercat, zilele trecute, să se substituie justiţiei şi mă consideră vinovat de corupţie. Constatăm că partidul stat PSD nu doar doreşte să confişte statul şi instituţiile, vrea să şi iniţieze dosare penale şi să le judece. Eu mi-am probat nevinovăţia în instanţă când mi s-au adus acuzaţii, în timp ce pesediştii fug de justiţie, atacă justiţia independentă.

Am construit o relaţie de încredere cu arădenii, bazată pe muncă, rezultate şi caracter, în timp ce aceşti oameni speră că vor pune mâna pe administraţia Aradului prin minciuni şi atacuri josnice. Cred că niciodată Aradul nu a avut parlamentari atât de nocivi pentru Arad, gata să acţioneze împotriva cetăţenilor de la care şi-au primit mandatele”, a spus primarul Gheorghe Falcă.

 

  1. Falca singur a distrus cat vreo trei partide foarte mari si foarte rele.

    Raspunde
  2. Cât de prost trebuie să fii pentru a înțelege sintagma: mi-am dovedit nevinovăția…Unde? În instanță. Păi despre ce instanță vorbim? PĂi tocmai acestei instanțe îi sunt necesare câteva retușuri pentru a acționa cum trebuie. De justiția aceasta care i-a apărat pe cei din PDL nu trebuie să se atingă nimeni de ea. Asta ar trebui să priceapă ăștia cu „rezistența” pe buletin.

    Raspunde
  3. Unul care chiar știe 23 noiembrie, 2017, 6:54 pm

    Falcă vorbește ca și cum lumea a început ieri . El crede că oamenii normali au uitat isprăvile pedeleilor. Și mai ales cum și-au tras ei o justiție care să bage la zdupăială doar acari. Cazul fetei din Petroșani, complice la aiurelile buzatei, este unul de manual. Complicele ia oușcărie iar celui care îi folosesc infracțiunile e bine mersi. Justiția asta l-a scos basma curată pe individul din poză.

    Raspunde
  4. da chiar nimic nu este bine ce face psd? voi altceva mai stiti? sunteti ca niste copii rasfatati si nimic nu va convine, plangeti si va vaicariti toata ziua, oare cum ar fi daca vati pune creierele alea putine la munca in folosul cetatenilor si sa propuneti si voi ceva pentru romani? si nu sa jecmaniti cetatenii cu impozite cele mai mari si plata parcarii exorbitanta,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.