Florin Tripa (PSD) solicită intervenţia ministerului Transporturilor pentru repararea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş

Florin Tripa (PSD) solicită intervenţia ministerului Transporturilor pentru repararea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, se arată îngrijorat de starea avansată de degradare în care se află trecerile de cale ferată de la Zimand şi, respectiv, Chişineu-Criş.

În consecinţă, parlamentarul social-democrat intenţionează să adreseze, în această săptămână, o solicitare oficială ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru reabilitarea obiectivelor menţionate.

„Întotdeauna când constaţi o neregularitate şi o expui public este necesar să vii şi cu soluţii, pentru că simpla critică nu rezolvă problema de fond. Din acest motiv am şi decis să îl informez pe ministrul Cuc cu privire la disconfortul pe care îl produc cele două traversări de pe DN79 din cauza stării tehnice necorespunzătoare. Mai mult decât atât, solicit în nota mea oficială ca ministerul să finanţeze reabilitarea acestor obiective, fiind în asentimentul a sute de arădeni cu care am stat de vorbă şi care îmi împărtăşesc demersul. Cunoscând atenţia Guvernului pentru problematica în sine şi profesionalismul domnului Cuc, sunt convins că voi obţine reacţia scontată şi că lucrările de reparaţii vor demara cât de curând cu putinţă. Prin reabilitarea trecerilor de cale ferată de la Zimand şi Chişineu-Criş vom reuşi astfel să înlăturăm disconfortul unui număr însemnat de cetăţeni ai judeţului şi evident să eliminăm cozile atât de frecvente în acest moment”, spune Florin Tripa, deputat social-democrat arădean.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.