Florin Tripa: „Urmașii lui Ioțcu de la CJA au tupeul de a ţine prelegeri despre corupție“

Florin Tripa: „Urmașii lui Ioțcu de la CJA au tupeul de a ţine prelegeri despre corupție“

Liberalii din fruntea Consiliului Județean Arad și unii funcționari din cadrul instituției pozează, mai nou, în apărători aprigi ai luptei anticorupție, spun social-democrații arădeni. Urmași ai fostului președinte CJA Nicolae Ioțcu, condamnat pentru trafic de influență, Cionca și ai lui au ajuns să țină arădenilor prelegeri despre cum ar trebui să arate sistemul judiciar în România, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Observăm că Marinel Cionca și câțiva aghiotanți, unii dintre ei recunoscuți pentru aplecarea lor spre furtul din bani publici, au devenit specialiști în materie de justiție. Probabil, stând în biroul ocupat de Nicolae Ioțcu, Marinel Cionca și directorașii care-i cântau ode fostului președinte au învățat cum e cu corupția, iar acum țin să împărtășească și arădenilor din experiența lor. N-ar fi rău să ne împărtășească liberalii de la CJA și din experiența lor de a fura bani publici, sub pretextul participării la diferite competiții culturale, sau cum să sustragi bani din reabilitarea de mântuială a drumurilor, din lucrările de la spitale sau din tot felul de chermeze organizate prin Centrul cultural. Acești indivizi, care în ultimul an și jumătate au ieșit în evidență doar prin incompetență, caută probabil să mute discuția publică de la prăpădul pe care îl fac zi de zi în CJA. Și ce și-au zis acești liberali vopsiți în fecioare, să se ocupe ei de corupție”, afirmă Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

„Tocmai Marinel Cionca, urmașul lui Ioțcu, el care răspunde din partea PNL de primarii din județ, inclusiv de cei trei primari liberali condamnați anul trecut pentru luare de mită, tocmai Cionca, cel care s-a înfruptat din banul public, cu un salariu de peste 6000 de lei la Compania de Apă, fără să dea pe la serviciu, cel care a adunat o avere impresionantă din munca la stat a ajuns să vorbească de lege și cinste. Reprezentanții celei mai corupte filiale PNL din țară și aplaudacii lor ar trebui să se privească în oglindă, să se uite întâi în declarațiile lor de avere, care duduie de terenuri, case și conturi bancare, deși ei au lucrat doar la stat, să-și numere corupții din PNL Arad, condamnații din PNL Arad, trimișii în judecată pentru fapte de corupție din PNL Arad și abia apoi să aibe tupeul să discute despre aceste lucruri. Într-o instituție în care zilele trecute au descins cei de la OLAF, pentru a verifica neregulile grave semnalate la proiectele CJA, să vorbești despre lupta împotriva corupției e ca și cum un bețiv ne-ar povesti cât de dăunător e consumul excesiv de alcool“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

 

 

  1. PSD conduce detasat in topul coruptilor , foarte greu pot fi ajunsi din urma.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.