Fondatorul Partidului Mândri că Suntem Arădeni: „Doresc să ne interzică”

Fondatorul Partidului Mândri că Suntem Arădeni: „Doresc să ne interzică”

Partidul local Mândri că Suntem Arădeni este „serios șicanat” cu mai puțin de două luni înaintea alegerilor locale. Afirmația a fost făcută de Călin Gabriel Costea, președintele fondator al partidului, într-o conferință de presă.

Acesta a povestit că, în cursul lunii martie 2016, „Tribunalul București a dat decizia de înființare a Partidului Mândri că Suntem Arădeni, însă aceasta a fost atacată cu apel de o persoană care nu avea nici o calitate procesuală. În plus, sigla formațiunii a fost respinsă iar administrația locală din Arad nu a permis inițial amplasarea corturilor pe domeniul public pentru strângerea de semnături în vederea participării la alegerile din 5 iunie”.

„Sunt mâhnit și revoltat de situația creată, dar cu toate acestea vom merge înainte. Doresc să ne interzică, dar suntem deciși să nu cedăm. Noi ne-am propus participarea la alegeri pentru a promova proiecte pentru comunitatea locală, proiecte care să aducă un plus calității vieții arădenilor. Faptul că suntem șicanați nu face decât să ne mobilizeze și mai puternic și să ne ofere un plus de încredere”, a declarat Călin Gabriel Costea.

„Pentru noi va fi o victorie simpla participare la alegerile din 5 iunie, având în vedere piedicile care ni se pun în ultima perioadă”, a conchis Costea.

  1. Cand esti prost organizat, dai vina pe altii!! Victimizarea asta are un nume – incompetenta! Daca peste obstacole din astea mici treceti asa de greu, cum oare veti putea administra un oras?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.