M10 şi-a prezentat doi dintre candidaţii din judeţ: Mirela Backin şi Cosmin Carja

M10 şi-a prezentat doi dintre candidaţii din judeţ: Mirela Backin şi Cosmin Carja

Partidul M10 – Filiala Arad a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, doi candidaţi la primăriile din judeţ.

Este vorba despre Mirela Backin – candidatul M10 la funcţia de primar al oraşului Lipova, și Cosmin Carja, candidat la funcţia de primar al oraşului Curtici.

Cei doi au fost prezentați public de coordonatorul regional M10 Laurențiu Ștefănescu și de președintele M10 Arad, Răzvan Anghel.

„Scopul nostru este acela de-a crea o echipă formată din oameni onești, din afara sistemului, care au făcut lucruri nu doar pentru ei ci și pentru semenii lor, capabili sa creadă și să lupte pentru schimbarea în bine a României. Atunci când un astfel de grup va avea o dimensiune critică, Romania va avea șansa să fie mai mult decât a fost vreodată”, a declarat Laurențiu Ștefănescu, coordonator Regional M10.

La rândul său, Mirela Backin a declarat: „Lipova trebuie să redevină perla Văii Mureşului. Candidez pentru a schimba lucrurile. Neimplicarea e o formă de laşitate. Eu îmi doresc să mă implic şi toţi, împreună, să schimbăm faţa Lipovei. Îmi doresc un oraş al nostru, a celor care au speranţa că se poate. Oraşul nostru poate şi trebuie să fie locul în care într-adevăr vrem să trăim”.

În final, celălat candidat, Cosmin Carja, a precizat: „Vreau să transform Curticiul într-un oras modern, european. Vreau să aduc investiții străine în oraș”.

Carja, Backin, Wiener

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.