A fost găsit cadavrul unuia dintre cei doi bărbați dispăruți în râul Mureş

A fost găsit cadavrul unuia dintre cei doi bărbați dispăruți în râul Mureş

Pompierii arădeni au recuperat, în cursul zilei de marţi, cadavrul unuia dintre cei doi bărbaţi despre care se bănuia că s-ar fi înecat săptămâna trecută în râul Mureş.

„În urma căutărilor în râul Mureș, în zona localității Bata, a fost găsit cadavrul unuia dintre cei doi bărbaţi căutaţi. Acesta a fost recuperat la o distanță de doi kilometri în aval față de locul în care s-a răsturnat barca. Căutările au fost efectuate de echipajul Gărzii de Intervenție Birchiș”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

„Cadavrul a fost identificat, este vorba despre unul dintre cei doi bărbaţi înecaţi săptămâna trecută în râul Mureş, după ce barca în care se aflau s-a răstrunat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a precizat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cei doi bărbaţi au dispărut în noaptea de 22 spre 23 aprilie, când împreună cu un alt prieten s-au răsturnat cu barca în râul Mureş. Cel de-al treilea a reuşit să se salveze şi a anunţat autorităţile despre cele întâmplate, însă doar la câteva ore după ce a avut loc incidentul.

După două zile de căutări, pompierii arădeni au găsit barca folosită de cei trei, la aproxiamtiv 50 de metri de locul pe care l-a indicat bărbatul care a supraviețuit incidentului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.