Fostul şef al SPP, luat de DNA de la Arad şi dus la Bucureşti pentru audieri

Fostul şef al SPP, luat de DNA de la Arad şi dus la Bucureşti pentru audieri

Dumitru Iliescu, fostul şef al SPP, prin intermediul căruia deputatul Viorel Hrebenciuc ar fi aflat că este interceptat, a fost preluat, miercuri seară, la Arad, de către procurorii DNA, cu mandat de aducere.

Iliescu urmează să fie dus la sediul central al DNA, pentru a-i fi comunicate acuzaţiile care i se aduc în noul dosar penal al deputatului.

Potrivit procurorilor, fostul şef al SPP Dumitru Iliescu l-ar fi asigurat pe Viorel Hrebenciuc că, prin intermediul unui angajat al DNA, poate să obţină în continuare informaţii cu privire la evoluţia dosarelor, în care acesta este cercetat, dar şi alte dosare penale de interes, astfel că deputatul i-ar fi propus intensificarea contactelor, pentru transmiterea acestor date nedestinate publicităţii.

La începutul săptămânii, fostul şef al SPP spunea că a fost contactat, luni dimineaţă, de un subinspector din cadrul DNA, pentru a fi invitat la sediul instituţiei, la ora 12, însă i-a spus acestuia că nu se află în ţară şi că revine sâmbătă în România. Iliescu mai spunea atunci că i s-a comunicat că este suspect într-un dosar penal.

Iliescu s-a întors în ţară, miercuri, şi a fost preluat la Arad, cu mandat de aducere.

Sursa: Realitatea TV

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.