FOTO/ Această CASĂ ascunde un SECRET ÎNGROZITOR! Proprietara vrea s-o VÂNDĂ URGENT, dar NIMENI NU o cumpără

FOTO/ Această CASĂ ascunde un SECRET ÎNGROZITOR! Proprietara vrea s-o VÂNDĂ URGENT, dar NIMENI NU o cumpără

Această casă are un aspect obișnuit din exterior, dar ascunde un secret teribil pe care proprietara l-a aflat în cel mai rău mod cu putință.

Vanessa Mitchell a locuit 11 ani în casa cunoscută sub numele de „The Cage” ( Cușca), care se află în Essex, Anglia.

Când a cumpărat-o nu avea habar de istoria ei întunecată, însă nu după mult timp a observat fenomene stranii în locuință.

Casa este o fostă închisoare medievală, unde au fost ținute și ucise mai multe femei acuzate de vrăjitorie. Ea este cunoscută ca fiind una din cele mai bântuite locuri din Marea Britanie, lucru pe care Vanessa nu îl știa.

Femeia a fost terorizată ani de zile de spirite malefice, iar o dată când și-a făcut un selfie, în fundal a apărut imaginea unei capre satanice.

Punctul culminant a fost însă altul, când Vanessa era însărcinată în opt luni și a fost izbită de o forță invizibilă care a trântit-o pe jos. Era în pericol să piardă sarcina.

După multe încercări de a rezolva situația cu preoți, vraci, clarvăzători și exorcizări, situația din casă a devenit, din contră, tot mai înfricoșătoare și periculoasă, iar femeia a renunțat să mai încerce și a scos casa la vânzare.

Nu are speranțe prea mari că o va vinde în curând, dar s-a mutat oricum împreună cu fiul ei din casa groazei.

capra

Sursa: metro.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.