Marin Lupaș: „Primarul Falcă afectează grav credibilitatea Aradului în ţară şi în Europa!”

Marin Lupaș: „Primarul Falcă afectează grav credibilitatea Aradului în ţară şi în Europa!”

Consilierul municipal PSD Marin Lupaş este revoltat de modul în care primarul Falcă a retractat cererea de a primi refugiaţi la Arad, prevăzută în dosarul de candidatură al Aradului pentru Capitală Europeană a Culturii.

„Dacă primarul Falcă ar fi retractat această intenţie în urma reacţiei arădenilor, era acceptabil. Însă domnul Falcă a acţionat cu totul iresponsabil. El a spus practic că nu a fost de acord cu unul dintre punctele prevăzute expres în dosarul de candidatură, şi putem înţelege de aici – noi, guvernanţii şi instituţiile europene – că a fost o minciună în genul minciunilor electorale. Adică, am cerut cota de 15% din refugiaţii primiţi de România doar ca să câştigăm competiţia Capitală Europeană a Culturii, deşi noi nu aveam de gând de fapt să solicităm refugiaţii. Prin această atitudine, primarul Falcă afectează grav credibilitatea Aradului în ţară şi în Europa!”, a declarat consilierul municipal Marin Lupaș.

„Din moment ce dosarul de candidatură este al Aradului, minciuna este a Aradului, nu doar a unei persoane, ceea ce este extrem de grav. Suntem uimiţi de această lipsă de responsabilitate, un document asumat de administraţia locală din Arad şi transmis instituţiilor europene nu poate fi tratat ca o minciună electorală a PNL spusă la colţul blocului. Mai mult, având în vedere că primarul Falcă a declarat în repetate ocazii că merge mai departe cu proiectele prevăzute în dosarul de candidatură, îi solicităm public domnului primar Falcă să recitească dosarul şi să ne spună ce alte minciuni a susţinut în acel document, ce alte proiecte pe care de fapt nu şi le asumă, nu le recunoaşte sau nu mai vrea să le facă trec astăzi drept punct de sprijin pentru strategia culturală a Aradului”, a mai adăugat Marin Lupaş.

  1. Cred ca ar trebuii ca sa nu tot aruncam vina unul pe altul si sa veniți dracului cu soluții pt Arad . Ne-am saturat de scandalurile voastre între PSD @ Falca si invers . Sunteți responsabili pt arădeni faceți ceva concret nu tot va bălăcăriți între voi . Peste 4 luni sunt alegeri si o sa va mai voteze dracu cu puii lui si pe voi PSD isti si pe voi PNL isti. Faceți ceva constructiv pt orașul asta împreuna daca singuri nu puteți . Îmi e greață de scandaluri si minciuni aruncate in vânt.

    Raspunde
  2. Falca a mintit din nou. nu e nici o noutate. el minte si-n somn.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.