Andrei Fuliaș: „Tripa este ipocrit! Strigă că banii din Bugetul CJA nu au fost repartizați corect, după ce chiar el a votat Bugetul”

Andrei Fuliaș: „Tripa este ipocrit! Strigă că banii din Bugetul CJA nu au fost repartizați corect, după ce chiar el a votat Bugetul”

Președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, este de părere că Florin Tripa, consilier județean PSD, dă dovadă de ipocrizie atunci când afirmă că banii din Bugetul Consiliului Județean Arad au fost împărțiți pe criterii politice, asta după ce toți consilierii județeni PSD, inclusiv Tripa, au votat „pentru” la proiectul referitor la Buget.

„Constatăm că domnul consilier județean Florin Tripa (PSD) dă dovadă din nou de ipocrizie, strigând în gura mare că banii din Bugetul Consiliului Județean Arad pe anul 2016 ar fi fost împărțiți pe criterii politice și că anumite primării ar fi fost văduvite. În primul rând, Bugetul este public și poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean Arad, iar cetățenii se pot convinge că acesta nu a fost repartizat pe criterii politice. În al doilea rând, este foarte important ca toți cetățenii Aradului să știe că toți consilierii județeni PSD, inclusiv domnul Tripa, au votat «pentru» la proiectul în care era cuprins Bugetul”, spune Andrei Fuliaș.

„Dacă vroia ca anumite sume să fie direcționate de la o primărie către alta, domnul Tripa putea să depună amendamente pe Buget, dar nu a făcut acest lucru. A existat un singur amendament al consilierilor PSD, care prevedea mutarea unor sume de bani de la Gurahonț și Livada către Pecica. Inclusiv aceste lucruri pot fi consultate de cetățeni pe site-ul CJA. Așadar, domnul Tripa și colegii săi din PSD au votat în urma a ceea ce au negociat cu ceilalți consilieri, iar după ce primarii PSD i-au sărit în cap s-a panicat și a strigat în gura mare că banii au fost distribuiți pe criterii politice. Nu, domnule Tripa, banii au fost distribuiți exact așa cum ați votat dumneavoastră și colegii dumneavoastră din PSD, alături de ceilalți consilieri județeni. Mai bine le spuneți primarilor PSD că ați preferat să duceți alte negocieri în Consiliul Județean și că i-ați abandonat. Asumați-vă felul în care ați votat și nu mai fiți demagog și ipocrit!”, a mai adăugat președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad, Andrei Fuliaș.

 1. Purcelule, pe tine te-a trimis pițiponcul să comentezi ?

  Raspunde
 2. Guiț guiț guiț

  Raspunde
 3. Grohaie, grohaie

  Raspunde
 4. No ho ma. Unde iti este samadaul? 🙂

  Raspunde
 5. Alt [PDL]=PNL.Jos Taxe si impozite!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.