FOTO/ ANGELINA JOLIE are o SOSIE! Vezi asemănarea IZBITOARE între cele două!

FOTO/ ANGELINA JOLIE are o SOSIE! Vezi asemănarea IZBITOARE între cele două!

Frumuseţea Angelinei Jolie se pare că nu este atât de unică precum se credea.

O tânără de 24 de ani din Scoţia face furori pe internet, după ce a fost descoperită pe Instagram, iar toată lumea a fost uimită de asemănarea acesteia cu faimoasa actriţă.

Chelsea Marr este urmărită de peste 56,000 de oameni pe reţeaua de socializare, toţi făcându-i complimente. Chiar dacă a ajuns vedetă peste noapte, Chelsea a declarat că este o fată normală şi că a fost copleşită de toată atenţia pe care a primit-o. De asemenea, a spus că se simte flatată pentru comparaţia cu Angelina.

Is this Angelina Jolie look-a-like the world's best? Beauty is the spitting image of the Hollywood star. Brunette stunner Chelsea Marr, 24 from Edinburgh, is the actress's doppelgänger and fans are going crazy for her after her Instagram shots went viral. Images from Instagram

Întrebarea pe care i-a pus-o toată lumea a fost, evident, dacă lucrează ca model, iar ea a răspuns timid că nu are ce să caute într-un asemenea domeniu, fiind foarte mică de înălţime (1,57 m) şi că, momentan, lucrează la o companie de petrol din Aberdeen, ca manager de recrutare.

angelina sosie

Frumoasa scoţiancă a recunoscut că a apelat la câteva intervenţii estetice, precum mărirea buzelor, o rinoplastie şi implanturi de silicon.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.