FOTO/ Fotografia care FACE VÂLVĂ pe Internet: Un client KFC susține că a primit un ȘOBOLAN PRĂJIT în loc de piept de pui

FOTO/ Fotografia care FACE VÂLVĂ pe Internet: Un client KFC susține că a primit un ȘOBOLAN PRĂJIT în loc de piept de pui

O fotografie făcută de un client KFC face vâlvă pe internet. Bărbatul, care se pregătea să mănânce o bucată din puiul prăjit specific acestui lanţ de fast-food, a descoperit, cu stupoare, că mâncarea avea forma unui şobolan.

Devorise Dixon din Wilmington (California) a luat o gură din mâncarea preferată și a simțit imediat că aceasta era mai tare și cauciucată, așa că s-a gândit să se uite mai bine la ce mănâncă. Atunci a descoperit forma ciudată.

Bărbatul a postat pe Facebook o fotografie cu descrierea: „Când am muşcat, am constatat că era foarte tare şi cauciucată, aşa că m-am uitat la ea. Când m-am uitat, avea forma unui şobolan, cu tot cu coadă. Mi s-a cutremurat tot corpul! M-am simţit ciudat de atunci”, a scris Dixon pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, KFC a replicat că nu există dovezi care să demonstreze că era într-adevăr un şobolan.

„Incidentul s-a petrecut în SUA şi în urma unei investigaţii imediate nu s-au găsit dovezi care să susţină această acuzaţie. Siguranţa alimentară este prioritatea noastră şi luăm asemenea acuzaţii în serios”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei.

Clientul s-a întors la restaurantul de unde a cumpărat mâncarea şi s-a plâns managerului KFC. Reprezentanţii localului i-au oferit o masă gratuită.

În urma incidentului KFC primește o serie de comentarii negative pe rețelele de socializare, iar oamenii au rebotezat lanțul Fast Food KFC în Kentucky Fried Rat ( Kentucky ȘOBOLAN PRĂJIT).

sobolan KFC soricel

Foto: Facebook

  1. acolo toti primesc sobolani prajiti
    dar putini isi dau seama ce mananca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.