FOTO INEDIT/ Miley Cyrus POZEAZĂ NUD îmbrățișând un PORC (VIDEO)

FOTO INEDIT/ Miley Cyrus POZEAZĂ NUD îmbrățișând un PORC (VIDEO)

Cântăreața pop americană Miley Cyrus a pozat nud, îmbrăţişând un porc, în sprijinul propriei fundaţii pe care a înfiinţat-o pentru a sprijini persoanele fără adăpost şi tinerii din comunitatea LGBT.

Artista americană, care a renunţat în ultimii ani la statutul de copil-vedetă, a adoptat o imagine mult mai îndrăzneaţă, care a generat însă numeroase controverse de-a lungul timpului. În 2013 Cyrus a apărut complet goală pe o bilă uriaşă a unui vehicul folosit la demolări, în videoclipul piesei sale „Wrecking Ball”. De această dată, starleta pop apare nud, acoperită doar de câteva pete de nămol, în timp ce ţine în braţe un porc.

Fotografia a fost publicată pe coperta revistei Paper.

Miley Cyrus cover of Paper

Fosta vedetă a postului Disney, care acum are 22 de ani, a dezvăluit cu această ocazie, într-un interviu publicat în paginile revistei, că se simte atrasă şi de femei şi că i-a făcut mamei sale această mărturisire încă de la vârsta de 14 ani.

„Îmi amintesc că i-am spus că admir femeile într-un fel diferit. Şi m-a întrebat ce înseamnă acest lucru. Iar eu i-am spus că le iubesc. Le iubesc aşa cum îi iubesc şi pe băieţi”, a declarat Miley Cyrus.

Artista spune că a luat decizia de a înfiinţa Fundaţia Happy Hippy în luna decembrie, după sinuciderea adolescentei transgender Leelah Alcorn, care a fost forţată de părinţii ei să efectueze o „terapie de conversie”.

Foto: hollywoodreporter.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.