Român ARESTAT, după ce a ţinut SCLAVI zeci de oameni în Spania

Român ARESTAT, după ce a ţinut SCLAVI zeci de oameni în Spania

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat sub acuzația de trafic de persoane, după ce a ținut sclavi mai mulți români, în Spania.

Oamenii erau ademeniţi cu promisiuni, iar după ce ajungeau în țara iberică erau cazați într-o clădire dezafectată și forțați să muncească câte 15 ore pe zi pentru o fermă din estul Spaniei.

Bărbatul care îi păcălise îi exploata la maxim, iar după ce munceau până cădeau lați, românii erau deposedați de puținii bani câștigați. Amenințându-i cu moartea, bărbatul îi obliga pe oameni să plătească și chirie: câte 80 de euro/lună, în contextul în care aceștia locuiau într-o clădire folosită și pentru depozitarea legumelor culese.

Bărbatul, care avea antecedente penale, a fost arestat de polițiștii spanioli, fiind acuzat de trafic de persoane cu scopul de a le exploata, fals în acte şi furt prin violenţă şi intimidare.

Patronul fermei spaniole spune că nu ştia nimic despre condiţiile inumane în care trăiau românii.

Foto: wlrn.org

  1. patronul fermei spaniole ar trebuii tras la raspundere…ca nu stia nimic de conditiile in care traiau bietii oameni ,eu personal traind aici in spania nu cred…atata timp cat nu o sa fie pedepsiti patronii firmelor toate nedreptatile acestea vor continua..

    Raspunde
  2. Romanul care a facut asa ceva sa stea in detentie 20 de ani fara drept de vizita ! Nu gasesc nici un cuvant pt ac clasa de escroci !

    Raspunde
  3. multi fac asa si mananca cu bani castigati cu singe
    astia nu merita nimic de la viata…….doar suferinta ce o fac altora…….

    Raspunde
  4. multi fac asa si mananca cu bani castigati cu singe
    astia nu merita nimic de la viata…….doar suferinta ce o fac altora…….

    Raspunde
  5. Romanul o f ….si pe masa asa ca ar fi cazul sasi plateasca rasplata

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.