FOTO/ O ROMÂNCĂ a câștigat concursul de fotografie al National Geographic Traveller. Imaginea CÂȘTIGĂTOARE!

FOTO/ O ROMÂNCĂ a câștigat concursul de fotografie al National Geographic Traveller. Imaginea CÂȘTIGĂTOARE!

Alecsandra Raluca Drăgoi a câştigat concursul de fotografie Travel Photography Competition 2015, organizat de revista National Geographic Traveller din Marea Britanie.

Fotografia câștigătoare a fost realizată în Comănești (județul Bacău) și surprinde tradițiile de Anul Nou. Un adolescent îmbrăcat într-o blană de urs este surprins în momentul în care îşi descoperă capul, uitându-se direct în obiectivul foto, cu o privire pătrunzătoare.

Imaginea câştigătoare şi toate pozele care au ajuns în finala concursului la categoria „People” vor apărea într-o expoziţie dedicată competiţiei la galeria londoneză Theprintspace.

De asemenea, imaginile care au ajuns în finala concursului vor putea fi cumpărate, în premieră, graţie unei colaborări dintre organizatorii competiţiei şi spaţiul expoziţional.

Imaginile căştigătoare vor fi incluse într-un supliment foto gratuit al umărului din luna aprilie al revistei National Geographic Traveller din Marea Britanie.

National Geographic Traveller a lansat competiţia anuală de fotografie în septembrie 2014, iar fotografii din Marea Britanie au fost invitaţi să-şi înscrie imaginile la una dintre cele şase categorii: „Action”, „Animal”, „People”, „River”, „Rural” şi „Urban”.

Alecsandra Raluca Drăgoi s-a născut la Iași, iar, în prezent, locuieşte în Londra, Marea Britanie.

 

Travel Photography Competition 2015

Foto: huffpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.